Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 15.8.
Na današnji blagdan velik je izbor serija različitih žanrova uz filmove u jako kasnom terminu

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 15.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem i kasno večernjem terminu u ponedjeljak, 15. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Čarobna Australija, HTV 1 u 20:10 sati
Upoznajemo Australiju od najviših snježnih vrhova na kopnu do dubina hladnog i divljeg južnog mora, od posljednje populacije divljih numbata do najveće diorame divovske sipe.

Ljeto raketa, HTV 3 u 21 sat
Field od Samuela traži da sazna imena pozvanih na još jednu zabavu u kući Shawovih. Samuel odbija pristati na ucjenu. Courtney obavještava Samuela da je njihova tvrtka na rubu bankrota.

Saga o Forsyteima, HTV 1 u 21:05 sati
Iako je Soamesu stalo do Annette, brzo su mu se opet javili osjećaji prema Irene. Opet je postao opsjednut njome čim ju je vidio, čak i nakon 12 godina. Iznenada je posjeti i želi da nastave brak jer joj ne želi dati rastavu.

Miriše na ljubav, RTL u 21:15 sati
Serkan i Eda moraju čuvati bebu. Serkan prisluškuje Edu i Aslı i donese pogrešan zaključak. Pırıl je ljubomorna na Engina. Efe razgovara sa Selin o svojim pravima i o Serkanu. Aydan i Ayfer izgube kontrolu.

Medici: Gospodari Firence, HTV 3 u 22 sata
Riario napada Ferraru kako bi Lorenza prisilio na rat. I dok joj se sin suočava s novom prijetnjom, Lucrezia zna da su joj dani odbrojeni pa Clarice uvodi u poslovanje banke. Usput će joj otkriti i sustav pronevjere.

FILMOVI

Vojnikova priča, HTV 2 u 23:30 sati
Inspiriran romanom Billy Budd Hermana Melvilla, dramski je pisac Charles Fuller napisao Pulitzerovom nagradom nagrađenu dramu A Soldier's Play prema kojoj je liberalni i društveno osviješteni redatelj Norman Jewison 1984. godine snimio film.

Pompeji, Nova TV u 0:15 sati
Kit Harington (Milo) glumi porobljenog gladijatora koji se bori kako bi došao do Pompeja uoči poznatog masovnog uništenja grada, kada je Vezuv eruptirao te su lava i pepeo uništili cijeli grad kako bi spasio Cassiu (Emily Browning), kćer svog gospodara, jer je ona žena koju voli. Dok grad polako nestaje u vulkanskom pepelu, Milo se nađe i oči u oči sa ubojicama svoje obitelji.

Mali anđeo, HTV 1 u 0:15 sati
Maire Taylor poželjela je da njezin muž konačno pusti njihov 9-godišnji brak, dok Billy Taylor ima želju da njegova supruga dobije snage i ne odustane od njihovog braka. Odgovor dolazi u obliku 8-godišnjeg anđela.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala