Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Forbes: Madonna je i dalje pop kraljica
U proteklih 365 dana bila je najbolje plaćeni izvođač na svijetu, a slijede je Celine Dion, Beyonce...

Forbes: Madonna je i dalje pop kraljica

PIŠE: Dario Petruševski

Svi oni koji Madonnu nazivaju "starom" i "ocvalom" očito nisu u pravu, jer je prema podacima časopisa Forbes u proteklih godinu dana bila najbolje plaćeni izvođač na svijetu. Sa 73 milijuna funti koje je zaradila u razdoblju od lipnja 2007. do lipnja 2008. Madonna je uvjerljivo na prvom mjestu, a društvo joj u gornjem domu ovog elitnog popisa prave isključivo - žene.
 
Na drugom je mjestu, naime, Celine Dion, koja je u proteklih godinu dana zaradila 66 milijuna funti. Beyonce je, zahvaljujući turneji u sklopu koje je posjetila i Zagreb, zaradila 58 milijuna funti, te se nalazi na trećem mjestu. Muškarac se uspio probiti tek na četvrto mjesto - Bruce Springsteen zaradio je oko 46 milijuna funti i najbolje je plaćeni pjevač na svijetu.
 
 
Na petom je mjestu Kenny Chesney sa zarađena 43 milijuna funti, a šesta je britanska grupa Coldplay, čija je zarada u protekloj godini iznosila 40 milijuna funti. Isto toliko zaradila je grupa AC/DC, dok je grupa Eagles koja zatvara popis najbolje plaćenih glazbenika inkasirala 36 milijuna funti.
 
Madonna ovim elitnim popisom dominira, naravno, zahvaljujući velikoj turneji "Sticky & Sweet Tour" kojom je već pomela Sjevernu i Južnu Ameriku te dobar dio Europe. Nakon višemjesečne pauze, u kojoj se uspjela izboriti za djevojčicu Mercy iz Malavija, vraća se na pozornicu, pa će njezina turneja ovog ljeta opet biti jako blizu Zagrebu, ali, naravno, ne i u njemu. 
 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala