Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 31.7.
Nove epizode omiljenih serija i niz fantastičnih, napetih i zabavnih filmova večeras na našim malim ekranima

TV Preporuke dana - Nedjelja 31.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 31.7.

SERIJE

Leteći cirkus Montyja Pythona, HRT 3 u 21:01h
Ova kultna humoristična serija prvi je put prikazivana na BBC-ju od 1969. do 1974. godine. Originalna i maštovita, odbacila je sva pravila tradicionalne skeč-komedije, nije rabila komične poente i prigrlila je inovativni pristup struje svijesti te pomicala granice prihvatljivoga, i stilski i sadržajno.

Podmornica, HRT 2 u 22:18h
U-612 dovršava prvi dio svoje misije, a posada se oporavlja od Willyjeve tragične smrti. Na kopnu se oštećena podmornica vraća u luku, Gluck organizira paradu u čast povratka kapetana Beckera i njegove posade. Duval i Forster i dalje istražuju Jacqueline i njezinu povezanost s građanskim ratom u Španjolskoj. Simone istražuje na svoju ruku.

Rasipni sin, Doma TV u 23:20h
Kada pronađe truplo koje je stručno očuvano i balzamirano, njujorška policija udružuje snage s Edrisom radi tajne operacije na konvenciji voditelja pogrebnih poduzeća. Ondje otkrivaju glavne sumnjivce, pogrebnike Tildu (gostujuća glumica Ana Gasteyer) i Deva (gostujući glumac Sathya Sridharan) koji su nekoć radili sa žrtvom. Naposljetku ulazimo u um serijskog ubojice dok Martin posjećuje svoju prošlost kroz niz halucinacija.

FILMOVI

Matrix, RTL 2 u 20:15h
Thomas Anderson (K. Reeves) povučeni je softverski stručnjak koji vodi dvostruki život. Noći provodi pred svojim računalom gdje pod pseudonimom Neo postaje haker koji pokušava otkriti nešto za što ni sam nije siguran da postoji. Upoznaje tajanstvenu Trinity (C.-A. Mose) koja ga odvodi još tajanstvenijem Morpheusu (L. Fishburne).

Zločesti dečki 2, Nova TV u 20:15h
Marcus Burnett (Martin Lawrence) i Mike Lowrey (Will Smith), dvojici policajca iz Odjela za narkotike zadan je novi zadatak – ući u trag dobavljačima ecstasyja u Miamiju...

Ubojstvo u Orient Expressu, HRT 1 u 21:03h
Hercule Poirot putuje Orient Expressom no ugodna vožnja naprasno se prekida kada vlak zbog snijega zaglavi na Balkanu, dvije noći poslije Istanbula. Da stvari budu gore, jedan od putnika nađen je izboden u svom kupeu. U vlaku je s Poirotom bilo 13 osoba koje na prvi pogled nemaju ništa zajedničko ali to neće spriječiti legendarnog detektiva da otkrije pravu istinu.

Shazam!, Nova TV u 22:50h
Život 14-godišnjeg Billyja zauvijek se promijeni kada mu drevni čarobnjak da moć da se po potrebi transformira u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvijek dječak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njima! Može li letjeti? Ima li rendgenski vid? Može li izbaciti munje iz svojih ruku? Shazam isprobava granice svojih moći, ali morat će brzo ovladati njima kako bi se borio protiv smrtonosnih sila zla koje kontrolira dr. Thaddeus Sivana.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala