Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brad Pitt i ekipa filma Brzina metka na premijeri u Parizu
Ljetni kino hit od 4. kolovoza i u domaćim kinima

Brad Pitt i ekipa filma "Brzina metka" na premijeri u Parizu

Foto: Promo/Continental Film

Ovog vikenda ekipa filma Brzina metka (Bullet Train) posjetila je Pariz koji je prva stanica promotivne turneje ovog akcijskog trilera koji uskoro stiže u kina širom svijeta. Grad svjetlosti osim Brada Pitta posjetili su Joey King, Aaron Taylor- Johnson, Brian Tyree Henry te redatelj David Leitch i producentica Kelly McCormick.

Kao popratna kulisa poslužio im je naravno nezaobilazni Eiffelov toranj. Još jedna zvijezda ovog ljetnog kino hita, Sandra Bullock, na žalost nije bila prisutna no nije isključeno da će se pridružiti glumcima na nekoj od idućih postaja europske turneje.

Redatelj filma je David Leitch (Deadpool 2), a scenarij kojeg je napisao Zak Olkewicz temeljen je na knjizi Maria Beetle Kotaroa Isake. Uloge izuzetno zanimljivih i osebujnih likova na velikom platnu oživjeli su Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio i Sandra Bullock. Producenti su Kelly McCormick, David Leitch i Antoine Fuqua. Svi oni zaslužni su za pravu ljetnu kino poslasticu jer gledatelje ovog kolovoza na velikim platnima očekuje nezaustavljiva i uzbudljiva vožnja kroz moderni Japan najbržim vlakom na svijetu!

Ulaznice za Brzinu metka uskoro kreću u pretprodaju, a film u domaća kina stiže 4. kolovoza.

U filmu Brzina metka Brad Pitt glumi Bubamaru (Ladybug), nesretnog ubojicu koji je odlučio obavljati svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije pošle po zlu. Ipak, sudbina može imati drugačije planove jer Bubamaru nova misija dovodi u sukob sa smrtonosnim ubojicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vlaku na svijetu. Kraj puta tek je početak nezaustavljive i uzbudljive vožnje kroz moderni Japan od strane Davida Leitcha, redatelja filma Deadpool 2.

Brzina metka u kinima od 4. kolovoza

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala