Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Djevojke koje dostavljaju novine putuju u budućnost u seriji Paper Girls
Prime Video serija predstavljena je novim trailerom, a na streaming platformu dolazi krajem mjeseca

Djevojke koje dostavljaju novine putuju u budućnost u seriji "Paper Girls"

Prime Video je objavio novi trailer za Paper Girls, željno iščekivanu televizijsku adaptaciju omiljenih stripova o četiri tinejdžerice uključene u putovanje kroz vrijeme i rat koji se vodi upravo radi putovanja kroz vrijeme.

Novi nam trailer predstavlja naše četiri glavne junakinje: Tiffany Quilkin (Camryn Jones), Erin Tieng (Riley Lai Nelet), Mac Coyle (Sofia Rosinsky) i KJ Bradman (Fina Strazza). Jedina stvar koja povezuje ove četiri djevojke jest dostavljanje novina, u traileru se naglašava njihova različitost i to da nisu prijateljice.

Službeni sinopsis opsežno otkriva radnju:

U rano jutro nakon Noći vještica 1988. godine, četiri djevojke koje dostavljaju novine - Erin, Mac, Tiffany i KJ - nalaze se usred dostavljanja novina kada se nađu uhvaćene usred zaraćenih putnika kroz vrijeme, koji zauvijek mijenjaju tijek njihovih života. Djevojke se odjednom nađu u budućnosti i glavni im je zadatak otkriti kako se vratiti nazad u svoje vrijeme. Putem nailaze na svoje odrasle verzije te se moraju pomiriti s time da im budućnost nije onakva kakvu su zamišljale. Istovremeno ih progoni vojna frakcija putnika kroz vrijeme poznata kao Old Watch. Oni su zabranili putovanja kroz vrijeme kako bi zadržali svu moć. Djevojke moraju preživjeti te progone, a jedini je način da prijeđu preko svojih različitosti i nauče kako vjerovati jedne drugima, ali i same sebi.

Odraslu verziju Erin glumi Ali Wong, a u ostalim se ulogama nalaze Nate Corddry i Adina Porter.

Serija se temelji na uspješnom stripovskom serijalu autora Briana K. Vaughna i ilustratora Cliffa Chianga, koji je izlazio između 2015. i 2019. godine. Svih osam epizoda prve sezone na Prime Video će stići 29. srpnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala