Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Srijeda 22.6.
Na današnji praznik odličan je izbor raznih serija i filmova

TV Preporuke dana – Srijeda 22.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u srijedu, 22. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Grantchester, HTV 2 u 20:05 sati
Smrt pješaka u Grantchesteru i bijeg vozača s mjesta nesreće vodi Willa i Geordieja do dvojice disfunkcionalne braće i skrivenog vrta, a u privatnom životu muče ih zaguljeni članovi obitelji.

Preljub, HTV 3 u 20:55 sati
Sasha predlaže izmjene u Noinom scenariju. Njegova veza s Helen cvate, što i Noah primjećuje. Bruceovo stanje se pogorša, a Joanien poslovni put urodi neugodnim susretima.

Kuzgun, Nova TV u 21:15 sati
Rıfat šalje Alija u Nevšehir da pronađe one koji su napali Dilu te je sad samo pitanje vremena kada će Ali saznati za Kesika i Kuzguna. Dila je shvatila da njezin brat putuje u Nevšehir jer sumnja u Kuzguna te daje sve od sebe da ga zaštiti.

Južni vetar, RTL u 21:15 sati
 

Prevara, Nova TV u 22:10 sati
Dan prije prvog ročišta Azra i Songul u potrazi su za informacijama koje Alpaj skrivao od njih. Dok Sergen razmišlja kako se dokazati Jildirimu, on će se suočiti sa Čolpan Dževher. Songul brzo korača putem osvete, vođena bijesom koji osjeća prema Alpaju. Saznat će nešto u što će joj biti teško povjerovati.

Yellowstone, HTV 1 u 23:20 sati
Nakon pucnjave Duttonovi raspravljaju o obdukcijskom nalazu Roberta Longa i mogućim posljedicama. Pozivajući se na vraćanje usluga i plaćanje starih dugova, John uspijeva zaštititi Kaycea, koji razmišlja o povratku u vojsku. Jamie se u međuvremenu sastane s guvernerkom kako bi se poduzele mjere da se ublaži šteta.

FILMOVI

Dnevnik Diane Budisavljević, HTV 1 u 20:10 sati
Diana Budisavljević sa suprugom liječnikom, kćerima i tek rođenom unukom živi životom zagrebačke visoke građanske klase. U jesen 1941. doznaje da se Židovke i Srpkinje s djecom odvode u logore gdje umiru od gladi i bolesti. Židovska općina šalje pomoć Židovkama, ali za Srpkinje se nitko ne brine. Koristeći svoje austrijsko podrijetlo, Diana apelira na vlast, crkvu i Crveni križ da spase barem djecu. Nitko od njih ne želi preuzeti odgovornost.

Bijela vrpca, HTV 3 u 22:20 sati
U njemačkom selu Eichwald sve se prividno odvija svojim tokom: većina seljaka u službi je baruna i barunice, a djeca prolaze strogi odgoj kod lokalnog pastora. Jednoga dana netko je postavio konop o koji se spotaknuo barunov konj i zbacio ga, a nedugo zatim izgleda da je netko potpalio štagalj. A potom dvoje djece je oteto. Nitko ne razumije što se zapravo događa...

Zaboravljeni, HTV 2 u 22:55 sati
Tužna majka Telly Parreta, koju igra Julianne Moore, ne može prijeći preko gubitka svog osmogodišnjeg sina Sama koji je prije četrnaest mjeseci, zajedno s devetero druge djece, poginuo u padu zrakoplova. Međutim, je li zrakoplov uistinu pao?

Neka bolji pobijedi, Nova TV u 23:55 sati
Dva agenta CIA-e žive san svakog mladog muškarca: uzbudljiv posao, noćni život, lijepe žene. Nerazdvojni su i odlično se zabavljaju sve dok se ne nađu u bitci jedan protiv drugoga, a sve zbog prekrasne djevojke u koju se zaljubljuju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala