Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brad Pitt i Sandra Bullock zajedno u Brzini metka
Akcijski triler s daškom komedije koji nestrpljivo iščekujemo u kina stiže ovog ljeta

Brad Pitt i Sandra Bullock zajedno u "Brzini metka"

Bubamare navodno donose sreću. Međutim, to izgleda nije slučaj za Ladybuga, nesretnog ubojicu u filmu Brzina metka (Bullet train) kojeg utjelovljuje jedna od najvećih zvijezda Hollywooda Brad Pitt. Nakon što je početkom ožujka, kao grom iz vedra neba, objavljen prvi trailer za spomenuti film, prije nekoliko dana  predstavljen je i službeni plakat filma. No, sada je stigao i najnoviji trailer koji nas upoznaje i s novim likovima te detaljnije otkriva priču filma . Naravno, sve to uz pregršt humora i kvalitetne akcije u tarantinovskom stilu.

Napokon saznajemo tko stoji iza misteriozne žene s kojom Ladybug (Brad Pitt) komunicira tijekom svojeg putovanje. U pitanju je Maria Beetle (Sandra Bullock) iz takozvane organizacije "Deer Creek International Business Solutions".

Nakon niza nesretnih misija, ona uvodi Ladybuga u povratnički posao koji bi na prvu loptu trebao biti mačji kašalj. Međutim, krađa običnog kovčega pretvara se u očajnički pokušaj bijega iz brzog vlaka. Na tom putu Ladybug susreće se s osebujnim i opasnim likovima koje već poznaje od ranije, a za neke će tek saznati. Pogledajte novi trailer za film Brzina metka (Bullet train) i saznajte tko je Bijela Smrt zbog kojeg je Ladybug, odnosno, Brad Pitt spreman na sve ili ništa!

Ovaj akcijski triler s daškom komedije svakako će biti pravo ljetno osvježenje kada film u kolovozu stigne u hrvatska kina. Redatelj David Leitch potvrdio je već svoj "zanat" radeći na hitovima Deadpool 2, John Wick i Hobbs & Shaw. Također, bio je Pittov dvojnik u kaskaderskim scenama u filmovima Gospodin i gospođa Smith, Troja, Oceanovih 11 te Špijunska igra. Sigurni smo da će ovaj dvojac nastaviti svoj uspješan niz te da ćemo uživati u nadolazećem akcijskom spektaklu ovog ljeta.

U Brzini metka Brad Pitt glumi Ladybuga, nesretnog ubojicu koji je odlučio obavljati svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije pošle po zlu. Ipak, sudbina može imati drugačije planove jer Ladybuga nova misija dovodi u sudar sa smrtonosnim ubojicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vlaku na svijetu… i stoga mora pronaći način kako pobjeći. Od redatelja filma Deadpool 2, Davida Leitcha, kraj puta tek je početak divlje, nezaustavljive i uzbudljive vožnje kroz moderni Japan.

Brzina metka ovog kolovoza u kinima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala