Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ovog tjedna kreću Istrage pod Watzmannom
Kriminalistička serija dobila je naziv prema planinskom lancu Watzmannu koji se nalazi u Bavarskim Alpama

Ovog tjedna kreću "Istrage pod Watzmannom"

U četvrtak 9. lipnja na Prvom HRT - HTV 1 u 15:55 počinje s prikazivanjem kriminalistička serija Istrage pod Watzmannom. Serija prati inspektora Benedikta Beissla koji sa suprugom Elisabeth i kćerima Johannom, Marijom i Evom živi u Berchtesgadenu. Postaju je vodio gotovo sam, a onda je dobio novog kolegu Jerryja Paulsena koji se iz Hamburga preselio na jug.

Obojicu podupire Max Ruffer, koji nije samo policajac, nego iz hobija i svira u bendu. Između Benedikta i Jerryja se nesuglasice i sitne svađe ne javljaju samo zbog Jerryjeve otvorenosti i modernih metoda istraživanja, nego i zbog činjenice da je Jerry dečko Beisslove kćeri Johanne.

Dvojica inspektora moraju u svakoj epizodi riješiti jedno ubojstvo. Starosjedilac Beissl često poznaje i žrtve, njihovu okolinu i potencijalne počinitelje.

Serija je dobila naziv prema planinskom lancu Watzmannu koji se nalazi u Bavarskim Alpama, a samim time i u neposrednoj blizini mjesta radnje. Watzmann je vidljiv u mnogim kadrovima serije.

U prvoj epizodi  seljaka Josefa Lahrera spasila je gorska služba u planinama. Svjedok tvrdi da je netko starca htio baciti s litice. Boluje od demencije te živi s kćeri Sophie i unukom Christianom na propalom imanju. Je li ga se vlastita obitelj iz očaja htjela riješiti? Ili iza napada stoje imućni seljak Veit Wieland i njegov sin Ferdinand kojima Josef duguje mnogo novca?

U seriji glume Andreas Giebel (Benedikt Beissl), Peter Marton (Jerry Paulsen), Ines Lutz (Johanna Beissl), Barbara Weinzierl (Elisabeth Beissl), Kathrin von Steinburg (Maria Beissl), Leonie Brill (Eva Beissl), Nepo Fitz (Max Ruffer).

Scenarist je Paul J. Milbers, a režiser Tom Zenker.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala