Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 28.5.
Nova epizode emisije "Masked Singer", finale Lige prvaka, finalna sezona hit serije "Domovina" i puno odličnih filmova!

TV Preporuke dana – Subota 28.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 28. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Osobe odjevene od glave do pete u šarene, ogromne i nevjerojatne maske nastupat će na grandioznoj pozornici izvodeći najveće glazbene hitove. Što mislite, tko je ispod maske?

Finale Lige prvaka: Liverpool - Real Madrid, HTV 2 u 20:50 sati
Dva velika kluba, dva velika trenera i puno sjajnih nogometaša - na velebnom Stade de Franceu.

Domovina, HTV 2 u 23:30 sati
U posljednjoj sezoni Domovine Carrie Mathison (Claire Danes) liječi se nakon višemjesečnog okrutnog zarobljeništva u ruskom zatvoru. Njezino se tijelo oporavlja, ali pamćenje je i dalje oštećeno, što je problem za Saula (Mandy Patinkin)…

FILMOVI

Grof Monte Cristo, HTV 1 u 20:10 sati
Kada romantičnog i iskrenog Edmonda Dantesa (James Cavieze) izda prijatelj (Guy Pearce), isti nevin završava na udaljenom otoku, te postaje opsjednut mislima o osveti. Nakon čudesnog bijega, naš se junak pod imenom Grof Monte Cristo pokreće svoj lukavi plan osvete.

Turist, Nova TV u 20:15 sati
Frank (Johnny Depp), muškarac slomljenog srca susreće Elisu (Angelina Jolie), nevjerojatnu ženu koja ga nije upoznala slučajno. Uz prekrasne krajolike nevjerojatno lijepe Venecije, Frank će pokušati osvojiti Elisu, ali će se uskoro pronaći u mreži pravih intriga i opasnosti.

Matrix Revolutions, RTL 2 u 20:15 sati
Neo se mora vratiti izvoru i spoznati sam sebe jer agent Smith postaje sve jači i opasniji. Kako bi regrupirao svoje moći Neo se vrati izvoru i priprema za borbu sa Smithom čiji ishod će definirati budućnost čovječanstva.

Power Rangers, Doma TV u 22:05 sati
Radnja filma prati pet običnih tinejdžera, koji moraju postati neka vrsta superheroja kada saznaju da je njihov mali grad Angel Grove zajedno sa svijetom na rubu uništenja jer mu prijeti invazija izvanzemaljaca. Ubrzo otkrivaju da su oni jedini koji mogu spasiti Zemlju od propasti.

Povratnik, Nova TV u 22:15 sati
U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legendarnog istraživača Hugha Glassa brutalno je napao medvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini.

Put osvete, RTL u 22:35 sati
Traženi osuđenik je u potjeri za karizmatičnim vođom tajanstvenog kulta i njegovim sljedbenicima. Oni su ubili njegovu kćer i oteli njezino dijete. Pokušaj spašavanja izmiče kontroli kad potjera postaje krvavija za svaki kilometar koji prođe, ostavljajući trupla duž autoputa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala