Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vikend uz spasitelje divljih životinja na programu Viasat Nature
Cijeli dan u subotu 28. svibnja i nedjelju 29. svibnja možemo pratiti emisije o aktivistima za zaštitu životinja

Vikend uz spasitelje divljih životinja na programu Viasat Nature

Foto: Viasat/All3Media/Flame Distribution

Viasat Nature za posljednji svibanjski vikend priprema Tematski blok: Vikend uz spasitelje divljih životinja. Cijeli dan u subotu 28. svibnja i nedjelju 29. svibnja možemo pratiti emisije o aktivistima za zaštitu divljih životinja, veterinarima i tehničarima koji spašavaju život morskih sisavaca.

Ovog svibnja prikazuje se druga sezona serije Bolnica za slonove. Opet ćemo se družiti s aktivistima za zaštitu divljih životinja Paulom O'Donoghueom i Katherine Connor i njihovim timom dok skrbe o slonovima usred tajlandske šume.

Uz ovu premijeru vidjet ćemo i najbolje emisije o veterinarima kao što su Posao u divljini, Spašavanje divljih životinja u Malaviju i Spašavanje životinja na Pacifiku.

Bolnica za slonove
Premijerno u nedjelju 29. svibnja od 11:00

Dobrodošli natrag u najveću bolnicu za slonove na svijetu. U ovoj golemoj bolnici, smještenoj u tajlandskoj šumi, svake godine spase život i brinu o tisućama slonova, uz pomoć vrhunskih medicinskih postupaka za liječenje raka, herpesa, pa čak i problema s mentalnim zdravljem.

Aktivisti za zaštitu divljih životinja Paul O'Donoghue i Katherine Connor svakodnevno pomažu veterinarima bolnice u zbrinjavanju hitnih slučajeva i skrbi o njezinim štićenicima. Snimana tijekom razdoblja od četiri mjeseca, ova serija donosi dramatične priče o operacijama spašavanja slonova i veterinarima koji neumorno pomažu tim veličanstvenim stvorenjima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala