Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 21.5.
Nova epizode emisije "Masked Singer", zanimljive serije i filmovi

TV Preporuke dana – Subota 21.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 21. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Osobe odjevene od glave do pete u šarene, ogromne i nevjerojatne maske nastupat će na grandioznoj pozornici izvodeći najveće glazbene hitove. Što mislite, tko je ispod maske?

Jamestown, HTV 2 u 23:10 sati
Kad Chacrow dođe živjeti u Jamestown, njegov odnos sa Silasom nađe se na velikoj kušnji. Yeardleyjev plan za budućnost Pedru i Mariji zacrtava tragičnu sudbinu. Jocelyn pribjegava drastičnim metodama kako bi izvukla istinu iz Willmusa.

Rivijera, HTV 2 u 23:55 sati
Kako bi zaštitila obitelj, Georgina prelazi granicu s koje više nema povratka. Delormes otkrije tko mu je protivnik i pokuša ga uništiti.

FILMOVI

Matrix Reloaded, RTL 2 u 20:15 sati
Nakon što su ga Morpheus i Trinity oslobodili nadzora strojeva i virtualnog života, mladi Neo još uvijek sasvim ne vjeruje da je Odabrani koji bi, prema tvrdnjama proročice Oracle, ljudske parazite i pobunjenike iz kolonije Zion mogao osloboditi zatočeništva u parazitskoj Matrici.

Toni Erdmann, HTV 3 u 20:25 sati
Groteskna i smiješna, ćaknuta i sugestivno inovativna, njemačka komedija 2016. godine je na Canneskom festivalu oduševila kritiku i publiku. Film je posve sigurno dao dozu smjele duhovitosti novom njemačkom filmu.

Tužna veza, Doma TV u 22:05 sati
Ryan Gosling i Michelle Williams glume u romantičnoj drami o dvoje ljudi koji se strastveno zaljube u svojim ranim dvadesetima, a zatim se, šest godina poslije, moraju suočiti s problemima u braku.

Kako se riješiti šefa?, RTL u 22:20 sati
Nick, Kurt i Dale su strašno ogorčeni poslom i jedina stvar koja bi im malo olakšala svari je da svoje šefove doslovno pretvore u prah i pepeo. Ne mogu si priuštiti dati otkaz, a jednom prilikom nakon par pića trojica prijatelja smišljaju uvrnuti i naizgled siguran plan da se riješe svojih šefova zauvijek.

Vuk s Wall Streeta, HTV 1 u 23:05 sati
Temeljen na istinitoj priči, film predstavlja život Jordana Belforta (Leonardo DiCaprio), od njegova uspona na burzi, velikih zarada i života na visokoj nozi, do pada povezanog s kriminalom i korupcijom.

Victoria, HTV 3 u 23:20 sati
Victoria bezbrižno pleše noću po berlinskim klubovima. Ispred jednog upoznaje četvoricu mladića. Nakon kratkog razgovora postane očito da se Victorija i jedan od mladića sviđaju jedno drugom. Ono što počinje kao igra postat će smrtno ozbiljno.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala