Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prve reakcije na Doktor Strange u multiverzumu ludila pune pohvala za Sama Raimija
Dugo iščekivani film ovog četvrtka stiže u redovitu distribuciju

Prve reakcije na "Doktor Strange u multiverzumu ludila" pune pohvala za Sama Raimija

Foto: YouTube / Twitter

Marvel je ovih dana u gradovima diljem svijeta premijerno predstavio svoj dugo očekivani novi film iz Marvel Cinematic Universea Doktor Strange u multiverzumu ludila i prve reakcije su svakakve, ali svi su složni u jednome: fantastično jest što se Sam Raimi vratio u redateljsku stolicu!

Nastavak velikog hita Doktor Strange iz 2016. godine poseban je i po tome što je žanrovski horor što su kritičari potvrdili da je riječ o najstrašnijem MCU filmu dosada te da su Marvel obožavatelji konačno dobili dobar hororac. Kritičari su podijeljenih mišljenja oko samog filma i radnje, ali svi se slažu da je odlično što se Raimi vratio režiji zbog čega ovaj film prilično odskače od ostalih u MCU.

Novi Doktor Strange osim što se jedva čeka zbog intrigantne radnje, obožavateljima je svakako zanimljiv i zbog toga što je ovo prvi Raimijev redateljski filmski uradak o superjunaku nakon trilogije o Spider-Manu s Tobeyem Maguireom početkom 2000-ih koji je i dan-danas mnogima najbolji Spider-Man. Nakon trećeg Spider-Mana 2007. godine Raimi je režirao horor Odvuci me u pakao i fantastičnu avanturu Carstvo Velikog Oza nakon čega se posvetio produkciji.

„Marvel mi je dao potpunu kreativnu slobodu. No, trebao sam se držati nekih smjernica jer iako sam imao potpunu kreativnu slobodu ipak su tu prijašnji MCU filmovi i određeni smjer koji Marvel planira u budućnosti što je svakako utjecalo i na mene. Imao sam potpunu slobodu unutar tih parametara, ali sam se morao držati priče likova koji su već tu“, rekao je Raimi nedavno za Rolling Stone.

Benedict Cumberbatch ponavlja svoju ulogu doktora Stephena Strangea, a radnja se nastavlja na događaje iz prošlogodišnjeg filma Spider-Man: Put bez povratka u kojem je Strange promijenio stvarnost kad je otvorio multiverzume. Strange će se sada morati udružiti sa starim i novim saveznicima jer iz multiverzuma stiže opasan neprijatelj. U ostalim ulogama su Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg i Rachel McAdams. Cumberbatch i Olsen također su dobili pohvale za svoje glumačke interpretacije.

Doktor Strange u multiverzumu ludila kod nas se u odabranim kinima već danas može pretpremijerno pogledati, a od sutra, 5. svibnja, stiže u redovitu distribuciju.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala