Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 22.4.
Nove sezone omiljenih serija i nekoliko novijih filmova za početak vikenda

TV Preporuke dana – Petak 22.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 22. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
Ray Neilson, vlasnik Žabe i geparda, odluči uploviti u turističke vode pa za turiste koji ne govore engleski počne organizirati ture nadahnute Gospodarom prstenova. No vode se zamute nakon što Rayevu ženu Debbie nađu mrtvu pod divovskim umjetnim paukom na navodnoj filmskoj lokaciji.

Nevjera, Nova TV u 21:20 sati
Volkan optuži Arasa da je podignuo ruku na Alija te ga udari. Derin se sukobi s Nadirom. Nadir počinje koristiti vlastite metode kako bi zastrašio Derin. Nadir po noći presiječe Derinin put i krene na nju oštrim predmetom.

Nezaboravljeni, HTV 2 u 22:35 sati
U 4. sezoni Cassie i Sunny istražuju stari slučaj za koji se čini da je povezan s policijom. Na odlagalištu je pronađeno truplo, zakopano ispod gomile staroga metala. Radi se o muškarcu koji je smrznut već neko vrijeme, a čini se da je gotovo ne moguće povezati detalje o njegovu životu i smrti. Kada je čovjek umro? Je li istina umrla s njim?

FILMOVI

Slatka mala tajna, HTV 1 u 20:10 sati
Film prati mamu vlogericu Stephanie Ward i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu i prekrasnu, Emily Nelson koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stephanie da pokupi njenog sina iz škole. Stephanie istog trena pokušava otkriti istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emily iz grada.

Hidalgo, RTL u 22:20 sati
Pripadništvo američkoj vojnoj konjici priskrbilo je Franku Hopkinsu ugled najboljeg jahača Zapada te je bio svjedokom užasavajućih prizora masovnog ubijanja Indijanaca. Nije više mogao sudjelovati u nasilju nad narodom čije porijeklo i sam vuče, te je svoje jahačke sposobnosti odlučio unovčiti sudjelujući u putujućem showu Buffalo Billa.

Starci 2, Nova TV u 23:25 sati
Lenny se preselio sa svojom obitelji natrag u mali gradić gdje su oni i njegovi prijatelji odrasli. Ovaj puta, starci su ti koji će naučiti lekcije od svojih klinaca tijekom jednog dana prepunog ludo zabavnih vratolomnih iznenađenja: posljednjeg dana škole.

Zauvijek mlada, HTV 1 u 23:40 sati
Keira Knightley i Chloë Grace Moretz u romantičnoj komediji u kojoj odrasla žena bježi od svojih odraslih odluka jer se ne može nositi s njima i tinejdžerki koja će joj pomoći da se ponaša u skladu sa svojim godinama.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala