Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Patrola na cesti na malim ekranima
Serija od pet nastavaka snimljena je prema istoimenom književnom predlošku Jurice Pavičića

Serija "Patrola na cesti" na malim ekranima

U ponedjeljak, 18. travnja, u 21:05 na Prvom programu HTV-a emitira se prvi nastavak serije Patrola na cesti. Serija od pet nastavaka snimljena je prema istoimenom književnom predlošku Jurice Pavičića.

Josip se iz rodnog mjesta na granici Hrvatske i Hercegovine davno odselio u Zagreb i radi kao policajac, a njegov brat Frane ostao je u mjestu i uvijek birao lakši put, čak i ako on vodi s one strane zakona. Frane je oženjen s Marom i ima kćer Josipu koju obožava. Kada umre Josipova i Franina majka, Josip odluči vratiti se u mjesto kako bi se mogao brinuti za oca.

Već prilično složene odnose unutar ove obitelji učinit će još složenijima policijska istraga vezana uz šverc preko granice koja dvojicu braće stavlja na suprotstavljene strane...

U seriji glume Krešimir Mikić, Slavko Sobin, Nataša Janjić, Mate Gulin, Anđela Šmit, Mirjana Ševo, Stipe Radoja, Daria Lorenci Flatz, Petar Ćiritović, Jasmin Telalović, Ivo Gregurević, Nadežda Perišić Radović, Nikola Ivošević, Vinko Kraljević, Mirela Brekalo, Nikša Butijer, Trpimir Jurkić, Igor Kovač, Mislav Čavajda, Vicko Bilandžić.

Scenaristi su Jurica Pavičić i redatelj Zvonimir Jurić. Direktor fotografije je Marko Brdar z.f.s., montažeri su Tomislav Pavlic i Jan Klemsche, scenograf Ivan Veljača, kostimografkinja Ivana Zozoli Vargović, majstorica maske Julijana Vušković, skladatelji Jura Ferina i Pavao Miholjević, a dizajner zvuka Julij Zornik. Producentica je Ankica Jurić Tilić.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala