Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Četvrta sezona serije Nezaboravljeni
U četvrtoj sezoni Cassie i Sunny istražuju stari slučaj za koji se čini da je povezan s policijom

Četvrta sezona serije "Nezaboravljeni"

U četvrtoj sezoni BAFTA-om nagrađivane serije Nezaboravljeni, koja slijedi u petak, 22. travnja u 22:45 na Drugom HRT - HTV2, Cassie i Sunny istražuju stari slučaj za koji se čini da je povezan s policijom.

Na odlagalištu je pronađeno truplo, zakopano ispod gomile staroga metala. Radi se o muškarcu koji je smrznut već neko vrijeme, a čini se da je gotovo nemoguće povezati detalje o njegovu životu i smrti. Kada je čovjek umro? Je li istina umrla s njim? Cassie i Sunny istražuju slučaj te ubrzo shvate da imaju čak četiri osumnjičenika kojima je samo jedno zajedničko: svi su povezani s policijom.

Dokazi polako izlaze na vidjelo pa se ispostavi su svi bili na istoj policijskoj obuci 1989. Otada su njihovi životi krenuli u sasvim različitim smjerovima. Inspektor s naglim promjenama raspoloženja koji želi nešto dokazati i zaboraviti na prošlost. Naoko uspješni poslovni čovjek s kriminalnom prošlošću. Policajka koja je završila Cambridge i koja ima loš odnos s majkom.

I žena iz obitelji policajaca gurnuta u karijeru koju ne može smisliti. Svi su povezani s redom i zakonom, no tko se bori za pravdu? Može li se policiji ikada vjerovati? I hoće li se Cassie i Sunny, koji se bore sa svojim problemima, boriti za pogrešnu stranu?

1. epizoda: Sunny je pozvan na odlagalište u Haringey gdje je među zamrzivačima pronađeno tijelo bez glave. Cassie je bila na bolovanju i ne želi odraditi posljednja tri mjeseca.

2. epizoda: Sunny i Cassie nastavljaju istragu nakon što saznaju da bi sa slučajem mogli biti povezani ljudi koji su prošli policijsku obuku. Neki od njih još rade u policiji.

U glavnim ulogama su Nicola Walker i Sanjeev Bhaskar, a scenarist je Chris Lang.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala