Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Penélope Cruz je ekscentrična filmašica koja muči Antonia Banderasa
Predstavljen je trailer za film "Official Competition" koji je na filmskim festivalim dobio mnogobrojne pohvale

Penélope Cruz je ekscentrična filmašica koja muči Antonia Banderasa

IFC Films je objavio novi trailer za Official Competition, nadolazeću humorističnu dramu o ostavštinama, umjetnosti i mukama snimanja filma. U glavnim se ulogama nalaze latino-američke legende Penélope Cruz, Antonio Banderas i Oscar Martinez.

Film je predstavljen na nizu filmskih festivala diljem svijeta, gdje je naišao na mnogobrojne pohvale od strane publike jednako kao i od kritičara, a ovog je proljeća krenuo u kino distribuciju.

Službeni sinopsis otkriva nam detaljnije radnju:

Kada milijarder poduzetnik impulzivno odluči stvoriti kultni film, zahtjeva samo najbolje. Cijenjena filmašica Lola Cuevas (Penélope Cruz) dobije zadatak osmisliti ovaj zahtjevni projekt. Zvjezdanu ekipu upotpunjuju dva glumca velikog talenta i još većeg ega: hollywoodski srcolomac Félix Rivero (Antonio Banderas) i radikalni kazališni glumac Iván Torres (Oscar Martínez). Obojica su legende, ali ne baš najbolji prijatelji. Kroz niz sve ekscentričnijih situacija koje im smješta Lola, Félix i Iván morat će se suočiti ne samo jedan s drugim već i sa svojim ostavštinama. Tko će sve ostati kada kamere napokon počnu snimati?

Redateljsku palicu filma drži argentinski dvojac Mariano Cohn i Gastón Duprat, a film su radili prema scenariju koji potpisuje Andrés Duprat.

Film je u Europi već krenuo s kino distribucijom, ali još nije poznato kada bi mogao stići u naša kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala