Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno poznat datum za treći film o omiljenom medvjediću Paddingtonu
"Paddington in Peru" stiže 2025., a poznata je i zamjena za Rachel Zegler koja je napustila projekt zbog SAG-AFTRA štrajka

Konačno poznat datum za treći film o omiljenom medvjediću Paddingtonu

Foto: YouTube

Treći igrani film o simpatičnom medvjediću Paddingtonu konačno ima datum izlaska – bolje rečeno, ima ih čak dva.

Paddington in Peru službeni je naslov trećeg filma koji režira Dougal Wilson te čije je snimanje nedavno završeno na lokacijama u Londonu, Peruu i Kolumbiji. Nove Paddingtonove avanture u američka kina stići će 17. siječnja 2025. u distribuciji Sony Picturesa, dok će u Ujedinjenom Kraljevstvu s prikazivanjem krenuti čak dva mjeseca ranije i to 8. studenog 2024. u distribuciji StudioCanala.

Uz datume premijera, konačno je poznato i tko mijenja Rachel Zegler koja je morala odustati od projekta zbog SAG-AFTRA štrajka – u ulozi Gine Cabot naći će se Carla Tous. Budući da su snimljene sve scene, osim onih s likom Gine, sad će krenuti dodatno snimanje takvih scena s novom glumicom.

Podsjetimo, nakon prvog i drugog filma projekt je napustila Sally Hawkins koju smo gledali u ulozi gospođe Brown, a zamijenila ju je Emily Mortimer. No, bez brige jer ima i dosta onih koji ponavljaju svoje uloge, a to su Hugh Bonneville, Julie Walters, Madeleine Harris, Samuel Joslin i Jim Broadbent te Ben Whishaw i Imelda Staunton koji opet posuđuju glasove medvjediću Paddingtonu i teti Lucy. Glumačkoj ekipi pridružili su se Olivia Colman i Antonio Banderas.

Prošlo je čak šest godina od Medvjedića Paddingtona 2 (a ukupno će ih proći osam kad sljedeći dođe u kina), a u trećem filmu će omiljeni medvjedić otići u Peru kako bi posjetio svoju tetu Lucy koja se sad nalazi u Domu za umirovljene medvjede. Naravno, s njim stiže i cijela obitelj Brown što dodatno garantira zabavu i mnoge avanture kroz Amazonsku prašumu i planinske vrhove Perua.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala