Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ryan Reynolds i Shawn Levy opet surađuju: Levy će režirati Deadpool 3
Nakon filmova "Free Guy" i "Projekt Adam" dvojac će raditi novi "Deadpool" koji će biti dio MCU-a

Ryan Reynolds i Shawn Levy opet surađuju: Levy će režirati "Deadpool 3"

Foto: Depositphotos

Redatelj Shawn Levy, koji je s Ryanom Reynoldsom napravio filmove Free Guy i Projekt Adam, ponovit će suradnju s njim i to na još jednom nastavku zabavne akcijske avanture Deadpool. Deadpool 3 je nastavak koji svi jedva čekaju otkad je Reynolds još početkom prošle godine najavio da će tim filmom Deadpool ući u MCU te biti prvi njihov film s oznakom R. Predsjednik Marvela Kevin Feige tada je potvrdio vijest i rekao kako intenzivno rade na projektu, ali da snimanje neće krenuti prije 2022. godine.

Scenaristi Deadpoola i Deadpoola 2 Rhett Reese i Paul Wernick ipak rade na scenariju trećeg filma koji se temelji prema X-Men liku koji je stvorio Rob Liefeld. Podsjetimo, scenarij su trebale napisati Lizzie Molyneux-Loeglin i Wendy Molyneux (Bob's Burgers), ali ipak su se Reese i Wernick vratili na projekt.

Za Deadpool 3 osim Reynoldsa još nema potvrđenih glumaca. Drugi film doveo je likove Cablea (Josh Brolin) i Domino (Zazie Beetz), a Morena Baccarin kao Vanessa i T.J. Miller kao Weasel poznati su nam iz prvog filma. Levy nasljeđuje Tima Millera koji je režirao prvi film i Davida Leitcha koji je režirao drugi. Deadpool filmovi odlično su prošli u kinima te je svaki zaradio preko 780 milijuna dolara diljem svijeta, a gledali smo ih 2016., odnosno 2018. godine prije nego što je Disney kupio 20th Century Fox. Nakon kupovine postojala je bojazan da će Disney tražiti prilagodbu filma mlađim gledateljima, što nije u duhu Deadpoola, ali tadašnji direktor Disneya Bob Iger 2019. je rekao kako se to neće dogoditi – štoviše, lik će službeno biti predstavljen u MCU.

Ryan Reynolds vijest o trećoj suradnji s Levyjem podijelio je na svojim društvenim mrežama te napisao "treći film u mojoj Shawn Levy trilogiji imat će puno više uboda". Njihov najnoviji film Projekt Adam na Netflix je stigao 11. ožujka i već se našao na prvom mjestu gledanosti tog streaminga. Deadpool 3 još nema datum izlaska.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala