Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Deadpool 3 ulazi u MCU kao prvi film s R oznakom!
Predsjednik Marvela Kevin Feige objavio je da će novi film imati MPAA oznaku R i bit će dio MCU-a, javio se i Ryan Reynolds

"Deadpool 3" ulazi u MCU kao prvi film s R oznakom!

Foto: Instagram/Twitter

U trenutku kad je Disney preuzeo 20th Century Fox prava na X-Men i Fantastic Four vratila su se Marvelu i obožavatelji su se samo pitali hoće li se i kada ti likovi priključiti u Marvel Cinematic Universe (MCU). Jučer je stigla odlična vijest za sve!

Deadpool Ryana Reynoldsa ne samo da će postati dio MCU-a, već će pritom zadržati svoj poznati humor (čitaj: psovke i nasilje) tako što će i Deadpool 3 nositi oznaku R prema MPAA kao što je to bio slučaj s prva dva filma. Time će Deadpool 3 biti prvi film u MCU-u koji će prema MPAA oznaci biti zabranjen za mlađe od 17 godina!

Navedene informacije otkrio je predsjednik Marvela Kevin Feige u intervjuu za Collider tijekom predstavljanja nove Disney+ serije WandaVision: "Nosit će oznaku R i trenutno radimo na scenariju, a Ryan nadgleda cijeli projekt. Film se neće snimati ove godine. Ryan je vrlo zauzet i vrlo uspješan glumac. Već imamo nekoliko projekata koje smo najavili i koje moramo dovršiti, ali sretni smo što smo počeli i s ovim. Još jednom, ovo je potpuno drugačiji lik koji ulazi u MCU, a kako je Ryan čudo prirode bit će fantastično vidjeti kako će se uklopiti", rekao je.

Deadpoolov ulazak u MCU potaknuo je dodatna pitanja poput možemo li očekivati više MCU filmova s oznakom R, hoće li Reynolds nastaviti glumiti istog Wadea kao u prva dva filma, hoće li mu se pridružiti Cable (Josh Brolin), Domino (Zazie Beetz) i Colossus (Stefan Kapicic), te kako će to utjecati na Marvelove planove za X-Men. No, prema Feigeovim komentarima, na odgovore na takva pitanja još ćemo se morati strpiti.

Ovakva odluka bila je samo pitanje vremena jer su oba Deadpool filma veliki hit 20th Century Fox-a: Deadpool je zaradio 782 milijuna dolara diljem svijeta, a Deadpool 2 785 milijuna čime je 2018. godine postao najisplativiji film s oznakom R (2019. godine prestigao ga je Joker sa zaradom preko milijarde dolara).

Glumac Ryan Reynolds je odmah potvrdio navedene vijesti i na sebi svojstven način je komentirao Deadpoolov ulazak u MCU na svom Instagramu i Twitteru. Ovo će biti projekt koji stvarno jedva čekamo – a načekat ćemo se jer je (zasad) Deadpool 3 u planu tek za 2023. godinu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala