Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Holland ima novi kino hit
"Uncharted" u kojem glumi s Markom Wahlbergom bio je najgledaniji protekli vikend u kinima

Tom Holland ima novi kino hit

Foto: YouTube

Sony ima novi kino hit s Tomom Hollandom!

Riječ je o akcijskoj avanturi Uncharted, dugo očekivanoj adaptaciji poznatih video igrica na kojoj se radi još od 2008. godine. Nakon raznih problema s produkcijskim procesom (promjenom redatelja, scenarista, glumačke ekipe) snimanje je konačno krenulo u ožujku 2020. godine. Premijera je bila planirana za kraj te godine što je odgođeno zbog pandemije koronavirusa tako da smo na izlazak filma čekali do prije nekoliko dana.

Budžet za film iznosi nemalih 120 milijuna dolara (bez troškova marketinga) i jedan je od prvih testova za Hollanda može li se dokazati gledateljima u ulozi koja nije Spider-Man. Kritike filmu nisu naklonjene, ali čini se da su glavni glumci (Tom Holland i Mark Wahlberg) i popularnost video igrica bile dovoljne da privuku gledatelje u kina jer je u prvom vikendu prikazivanja zaradio oko 139 milijuna dolara diljem svijeta. Pozitivna stvar za Uncharted jest što je jedan od rijetkih holivudskih filmova koji je dobio dopuštenje za prikazivanje u Kini, koja je veliko tržište, te u kojoj premijeru ima 14. ožujka.

Radnja prati Nathana Drakea (Holland) tijekom njegove prve avanture u potrazi za blagom s partnerom Victorom Sullyjem Sullivanom (Wahlberg) tako da je riječ o prequelu popularnih igrica da bismo saznali kako je Drake upoznao i sprijateljio se sa Sullyjem. Zanimljivost jest što je Wahlberg prema prvotnoj ideji trebao glumiti Drakea, ali na kraju se našao u starijoj ulozi, onoj njegovog mentora.

Režiju potpisuje Ruben Fleischer (Povratak u zemlju zombija, Venom), a ostalim ulogama su Antonio Banderas, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Steven Waddington i Pingi Moli.

Uncharted je prošli tjedan imao svjetsku kino premijeru, a i u hrvatskim kinima igra od 17. veljače.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala