Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 19.2.
Subotnja večer uz odlične filmove novijeg datuma i ovogodišnju Doru – izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovizije

TV Preporuke dana – Subota 19.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 19. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Dora 2022., HTV 1 u 20:10 sati
Opatija će i ove godine ugostiti Izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovizije Dora 2022. koji će se održati na spektakularnoj pozornici u sportskoj dvorani Marino Cvetković. Izvođači će nastupiti sljedećim redom: 1. Mila Elegović – Ljubav; 2. Mia Negovetić - Forgive Me (Oprosti); 3. Marko Bošnjak - Moli za nas; 4. Jessa - My Next Mistake; 5. Zdenka Kovačiček - Stay On The Bright Side; 6. Tina Vukov - Hideout; 7. Roko Vušković - Malo kasnije; 8. Bernarda - Here For Love; 9. Eric Vidović - I Found You; 10. ToMa - In The Darkness; 11. Elis Lovrić - No War; 12. Ella Orešković - If You Go Away; 13. Tia - Voli me do neba; 14. Mia Dimšić - Guilty Pleasure.

Laž, HTV 2 u 23:55 sati
U posljednjem pokušaju da sačuva svoju slobodu, Laura poduzima drastične mjere u vezi s Oliverom. Napokon doznajemo što se dogodilo tog jutra kad je Andrew umro.

FILMOVI

Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn, Nova TV u 20:15 sati
Radnja se odvija oko grupe heroina i negativki DC-jevog univerzuma, a glavna zvijezda je Margot Robbie kao famozna Harley Quinn koju smo već imali prilike gledati u filmu Suicide Squad.

Mali šef, RTL u 20:15 sati
7-godišnji dječak Tim ljubomoran je na svog novog mlađeg brata kojeg njegovi roditelji obožavaju. Međutim, Tim uskoro otkriva veliku tajnu svoga brata te će se morati udružiti zajedno s njim kako bi svaki od njih ostvario svoj cilj. Ova originalna komedija o važnosti obitelji privući će sve generacije!

Pravi igrači, HTV 2 u 20:55 sati
Inspirirajuća priča snimljena po istinitom događaju, govori o jednom od najvećih trenutaka u povijesti sporta: pobjedi američke hokejaške momčadi nad onom Sovjetskog saveza, na Olimpijadi 1980. godine.

Na putu do zvijezda, RTL u 22 sata
Mlada buntovnica Beca dolaskom na fakultet pridružuje se ženskoj vokalnoj skupini The Bellas. Pomalo uštogljene i staromodne pjevačice potpuno će promijeniti svoj stil i uspeti se na ljestvici fakultetskih zvijezda. Čeka ih velika borba s muškim zborom koji je sve samo ne konvencionalan.

Erin Brockovich, Doma TV u 22:15 sati
Tračak svjetla za mladu samohranu majku dolazi iz najmanje očekivanog pravca - sudskog sraza s mega-korporacijom.

Meksikanac, HTV 1 u 22:45 sati
Jerry Welbach upravo je suočen s dva ultimatuma. Njegov mafijaški šef namijenio mu je odlazak u Meksiko gdje bi trebao doći u posjed antiknog pištolja znanog kao "The Mexican" čime bi se iskupio za svoje prethodne greške, a ako ne uspije snosit će ozbiljne posljedice. Drugi ultimatum nameće mu njegova djevojka Samantha koja želi da Jerry pod svaku cijenu prekine sve veze sa svojim šefom.

Cloverfield, HTV 1 u 0:50 sati
Kako bi grupa običnih malih ljudi mogla reagirati na napad čudovišta na njihov grad? Oni prisebni uzeli bi kameru i snimali što se događa. Upravo to se dogodilo petorici mladih koji su pripremali oproštajnu zabavu prijatelju, a čudovište veličine nebodera je upravo napalo New York. Ovaj film je dokument o njihovom pokušaju preživljavanja najstrašnijeg događaja u životu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala