Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Michael Bay ima novi akcijski triler Ambulance
Pogledajte prvu kratku najavu za film u kojem glavne uloge imaju Jake Gyllenhaal i Yahya Abdul-Mateen II

Michael Bay ima novi akcijski triler "Ambulance"

Foto: YouTube

U samo jednom danu promijenit će se životi nekoliko ljudi!

Stigla je prva kratka najava (teaser) za akcijski kriminalistički triler Ambulance poznatog filmaša Michaela Baya koji osim režije potpisuje i produkciju uz Bradleya J. Fischera, Jamesa Vanderbilta, Williama Sheraka i Iana Brycea. Poznavatelji Bayevog rada već će u prvim sekundama prepoznati da je upravo ovaj filmaš iza novog uzbudljivog filma.

Iako najava ne donosi mnogo, studio Universal je objavio sinopsis. Odlikovani veteran Will Sharp (Yahya Abdul-Mateen II) očajnički traži novac kako bi pokrio medicinske troškove za operaciju svoje supruge pa će za pomoć zamoliti jedinu osobu od koje je svjestan da ne bi trebao tražiti pomoć.

Riječ je o njegovom posvojenom bratu Dannyju (Jake Gyllenhaal), karizmatičnom kriminalcu koji mu umjesto novaca nudi posao: najveću pljačku banke u povijesti Los Angelesa od 32 milijuna dolara. Budući da je na kocki život njegove supruge, Will ne može reći ne. Kad njihov bijeg krene po zlu očajna će braća oteti vozilo hitne pomoći u kojem se nalazi ranjeni policajac koji se bori za život i medicinska tehničarka Cam Thompson (Eiza González). U napetoj potjeri koja kao da nema kraja Will i Danny će morati izbjeći ogroman odaziv policije, održati taoce živima i nekako se ne poubijati međusobno – sve dok izvode najluđi bijeg koji je LA ikada vidio.

U ostalim ulogama su Garret Dillahunt, A Martinez, Keir O'Donnell, Moses Ingram i Wale Folarin. Scenarij je napisao Chris Fedak (Rasipni sin, Chuck) prema originalnoj priči i scenariju za danski triler Ambulancen Lauritsa Munch-Petersena i Larsa Andreasa Pedersena iz 2005. godine.

Ambulance samo u kinima od 8. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala