Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 14.1.
Današnja večer donosi veliki izbor za sve: rukomet, odlične serije i filmovi različitih žanrova

TV Preporuke dana – Petak 14.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 14. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

EP u rukometu: Portugal - Island, RTL u 20:20 sati
Svega godinu dana nakon Svjetskog prvenstva u Egiptu, Portugal i Island ponovno se susreću na Europskom prvenstvu. Podsjetimo se, oba tima igrala su u grupi F i tada je Portugal tijesno pobijedio Island (25-23).

Nevjera, Nova TV u 21 sat
Informacije koje Asja dobiva o Volkanovim financijskim problemima polako će razriješiti njezin plan osvete. Teški dani čekaju Volkana i Derin kad sve počinje voditi prema kraju njihove tajne veze koja je narušila njegov sretan brak.

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
Jack Rudd, svjetski slavan pisac kriminalističkih romana, u posjetu je Brokenwoodu gdje u lokalnom knjižnom klubu namjerava čitati odlomke iz svog novog romana Nož u leđa. No ispostavi se da je Ruddu to prvi i posljednji posjet Brokenwoodu...

Preko Atlantika, HTV 2 u 22:35 sati
Olav optuži Märthu da izlaže djecu opasnosti, a pritom ničime ne pomaže Norveškoj. Daje joj ultimatum. Märtha je na mukama kada predsjednik Roosevelt kaže da ima izdašan dar za nju i Norvešku, ali traži da mu otkrije što zapravo osjeća prema njemu.

FILMOVI

Pirati s Kariba: Mrtvačeva Škrinja, HTV 1 u 20:10 sati
Pod redateljskom palicom Gorea Verbinskog, kapetan Jack plovi u novu pustolovinu. U ovom pustolovnom i spektakularnom nastavku blockbustera iz 2003., ekscentrični kapetan Jack Sparrow uhvaćen je u novu mrežu natprirodnih spletaka.

Mala pljačka vlaka, HTV 3 u 22:05 sati
Lika, 1918, kraj Prvog svjetskog rata. Na planinskom prijevoju zabačene velebitske planine nalazi se mala žandarmerijska stanica, upravo na rubu područja koje nadziru razbojnici predvođeni Todorom Strašnim.

Koji je tvoj broj?, Nova TV u 22:35 sati
Romantična komedija redatelja Mark Mylod o usamljenoj mladoj ženi koja kreće u potragu za savršenim muškarcem nastala je prema romanu spisateljice Karyn Bosnak.

Logan, RTL u 22:50 sati
Radnja filma smještena je u budućnost 2029. godine. Logan i profesor Charles Xavier moraju se nositi s nestankom X-Mena, korporacijskim vođom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast, Loganovim gubitkom moći samoregeneracije i Xavierovom bolesti. Cijela situacija se dodatno zakomplicira kad u njihove živote uđe djevojčice koja posjeduje nevjerojatne sposobnosti.

Sabotaža, HTV 1 u 0:10 sati
Arnold Schwarzenegger je iskusni vođa elitne DEA jedinice koja upada u sigurnu kuću poznatog narko kartela. Nedugo nakon ovog uspješno obavljenog zadatka, članove njegove jedinice, jednog po jednog, ubija nepoznati ubojica.

Prizivanje duhova: Porijeklo zla, RTL u 1:15 sati
Los Angeles, 1965. godina, udovica i njezine dvije kćeri igrom slučaja pozovu zlo u svoju kuću. Kada najmlađu kći opsjedne nemilosrdni duh, ova mala obitelj će se morati suočiti s velikim strahovima kako bi duha vratila nazad na mjesto s kojega je došao.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala