Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 12.12.
Nedjeljna večer uz novije i starije filmske hitove

TV Preporuke dana – Nedjelja 12.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 12. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Ove nedjelje na rasporedu je posljednja polufinalna epizoda osme sezone Supertalenta u kojoj će preostali polufinalisti dati sve od sebe da svoj talent pokažu u najboljem izdanju, a na užarenu pozornicu ponovo će stati i kandidati kojima su put do polufinala pozlatili Maja i Janko, dodijelivši im svoj zlatni gumb.

Korijeni, HTV 2 u 22:05 sati
Chicken Georgeu neće biti lako pronaći davno izgubljene ljude i nadoknaditi 20 godina provedenih u Engleskoj. U međuvremenu izbija Američki građanski rat.

FILMOVI

A-Team, Doma TV u 19:55 sati
Predstavljajući potpuno novi i moderni pristup popularnoj seriji koja u SAD-u uživa kultni status, A-Team prati uzbudljive i opasne avanture Hannibala Smitha i njegovog živopisnog tima sastavljenog od bivših pripadnika specijalnih postrojbi koji su nepravedno optuženi za zločin koji nisu počinili.

Krletka, HTV 2 u 20:05 sati
Robin Williams i Nathan Lane glume homoseksualce koji preko noći moraju postati muževni heteroseksualci i prisustvovati jednoj večeri o kojoj ovisi ženidba dvoje zaljubljenih. Hoće li uspjeti ili će sve krenuti nizbrdo, a iz krletke izletjeti prava istina?

Mumija, RTL u 20:15 sati
Jedna od najvećih glumačkih zvijezda današnjice, Tom Cruise igra glavnu ulogu u filmu koji bi trebao označiti početak velike Universal Monsters franšize. Sofia Boutella je u ulozi drevne mumificirane princeze koja neće mirovati dok ne utaži svoju glad za osvetom, a zvjezdanoj glumačkoj ekipi se pridružio i Russell Crowe i to u ulozi poznatog znanstvenika.

Krvavi dijamant, RTL 2 u 20:35 sati
Sudbine južnoafričkoga plaćenika i ribara iz plemena Mende isprepliću se u potrazi za rijetkim i traženim ružičastim dijamantom u pustolovnoj drami redatelja Edwarda Zwicka.

Princ Perzije: Pijesak vremena, Doma TV u 21:45 sati
Odmetnuti princ (Jake Gyllenhaal) i zagonetna princeza (Gemma Arterton) utrkuju se sa silama zla kako bi sačuvali drevni bodež, dar bogova koji može promijeniti tijek vremena i omogućiti onome tko ga posjeduje da zavlada svijetom.

Susjedi iz pakla 2, RTL u 22:15 sati
Sad, kada Mac i Kelly čekaju drugo dijete, napokon su spremni napustiti predgrađe. No, baš kada se odluče prodati kuću, otkriju da su im nove susjede cure iz sestrinstva pa odluče potražiti Teddyjevu pomoć.

One su bombe, Nova TV u 23 sata
Film donosi priču o tome kako su zaposlenice televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rogera Ailesa, koji je godinama, bez posljedica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnijele su optužbe za seksualno napastovanje, a u zamjenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca - ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala