Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odličan start za nove Istjerivače duhova
"Istjerivači duhova: Naslijeđe" u Sjevernoj Americi zaradili su više od očekivanog, a ovaj tjedan stižu u naša kina

Odličan start za nove "Istjerivače duhova"

Foto: YouTube

Čini se kako je novi film o Istjerivačima duhova bio pun pogodak!

Ghostbusters: Afterlife, ili u prijevodu Istjerivači duhova: Naslijeđe, direktan i službeni nastavak filma Istjerivači duhova 2 iz 1989. godine, protekli je vikend najgledaniji u Sjevernoj Americi sa zarađenih 44 milijuna dolara što je puno više od očekivane početne zarade. Iz Sonyja su očekivali zaradu od 27 do 30 milijuna dolara na tom tržištu, a ove brojke pokazuju kako su ljudi ipak spremni otići u lokalno kino kako bi pogledali zanimljiv naslov.

U ostatku svijeta film nije ostvario značajnu zaradu, samo 16 milijuna dolara sa 31 tržišta, dakle ukupna zarada trenutno je 60 milijuna dolara (budžet je bio oko 75 milijuna). Ovog tjedna film će imati premijeru na još nekim značajnim tržištima.

Naslijeđe zasad djeluje kao pun pogodak za studio nakon fijaska s rebootom Istjerivači duhova iz 2016. godine koji je za svoj prvi vikend zaradio 46 milijuna dolara u Sjevernoj Americi, ali je imao značajno veći budžet od najnovijeg filma: čak 144 milijuna dolara (ukupna zarada na kraju je bila 229 milijuna) i kritika mu nije bila naklonjena.

Fantastičnu komediju Istjerivači duhova: Naslijeđe režirao je Jason Reitman i radnjom se nastavlja desetljećima nakon prošlog filma, a u glavnim ulogama su Paul Rudd, Carrie Coon i Mckenna Grace. Od stare ekipe tu su Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver i Annie Potts.

Istjerivači duhova: Naslijeđe od ovog četvrtka, 25. studenog, moći ćete pogledati i u hrvatskim kinima u redovitoj distribuciji!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala