Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za Spider-Man: No Way Home donosi sve dosad poznate negativce!
Dočekali smo: u službenom traileru su Green Goblin, Doc Ock, Electro, Sandman i Lizard

Trailer za "Spider-Man: No Way Home" donosi sve dosad poznate negativce!

Foto: YouTube

Nakon nekoliko najava za premijeru trailera za Spider-Man: No Way Home, Sony i Marvel sinoć su konačno objavili dugo očekivani trailer za film koji kroz mjesec dana stiže u kina!

Kao što to obično biva, i ovaj put je Peter Parker (Tom Holland) kovač svoje sreće, odnosno nesreće. Kako bi nekako poništio kaos u svoj životu nakon što mu je otkriven identitet na kraju nastavka Spider-Man: Daleko od kuće iz 2019. godine, Peter će potražiti pomoć Doktora Strangea (Benedict Cumberbatch).

No, ta odluka pokrenut će otvaranja multiversea (multi-svemira) i dovesti razne negativce iz prijašnjih Spider-Man franšiza kao što su Green Goblin Willema Dafoea (Spider-Man, 2002.), Otto Octavius aka Doc Ock Alfreda Moline (Spider-Man 2, 2004.), Sandman Thomasa Hadena Churcha (Spider-Man 3, 2007.), Lizard Rhysa Ifansa (Čudesni Spider-Man, 2012.) i Electro Jamieja Foxxa (Čudesni Spider-Man 2, 2014.). Zbog svih ovih negativaca obožavatelji se naravno nadaju da će vidjeti i prijašnje Spider-Mane koje su glumili Tobey Maguire i Andrew Garfield, ali oni se u traileru nisu pojavili. Zanimljivost jest što je Doc Ock u traileru potvrdio da Hollanda ne doživljava kao Petera Parkera.

Glavni glumac, Tom Holland, za trailer je među ostalim rekao: "Vjerujte mi kad kažem da je to samo vrh sante leda", što je dodatan razlog da obožavatelji očekuju velike stvari od novog filma. Jon Watts režirao je i treći film u franšizi s Hollandom, a u ostalim (ništa manje važnim) ulogama su Zendaya kao MJ, Jacob Batalon kao Ned Leeds, Marisa Tomei kao ujna May, Jon Favreau je legendarni Happy Hogan i Benedict Wong kao Wong iz filma Doctor Strange.

Spider-Man: No Way Home je kod nas preveden Spider-Man: Put bez povratka i u kina stiže 16. prosinca!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala