Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 5.11.
Današnja večer donosi novu sezonu omiljene serije i nekoliko odličnih filmova

TV Preporuke dana – Petak 5.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 5. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Vera, HTV 2 u 21:05 sati
More je izbacilo tijelo 19-godišnjeg Dennisa Baylissa blizu farme lososa na obali, a viša inspektorica Vera Stanhope (B. Blethyn) posumnja u zločin kad sazna da je bio mrtav prije nego što je upao u vodu.

Tajne djeveruša, HTV 2 u 22:40 sati
Melanie se pretvara u uhoditeljicu kako bi drugu ženu spasila od Jakobova maltretiranja, Olivia otkriva Alexovu najmračniju tajnu, a Saskia počinje gubiti kontrolu nakon opakog napada.

FILMOVI

Podmornica smrti, HTV 1 u 20:10 sati
Duboko pod Arktičkim oceanom, Joe Glass, kapetan je američke podmornice Hunter Killer koja vodi potragu za američkim plovilima u nevolji. Kada otkrije da međunarodnom miru i svjetskom poretku prijeti tajni ruski vojni udar, s posadom i domovinom na kocki, kapetan Glass mora okupiti elitne trupe američke ratne mornarice Navy SEALs kako bi spasili otetog ruskog predsjednika, ušuljali se u neprijateljske vode i spriječili treći svjetski rat.

Spectre, Nova TV u 22:30 sati
Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslat će tajnog agenta Jamesa Bonda u avanturu tijekom koje će pokušati razotkriti zlokobnu organizaciju. Dok se istovremeno M bori s političkim snagama kako bi na životu održao tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena "Spectre"!

Povratak u budućnost, RTL u 23 sata
Marty McFly (Michael J. Fox) otputuje u prošlost u stroju kojega je izmislio njegov prijatelj, znanstvenik dr. Emmett Brown (Cristopher Lloyd). Naime Marty mora navesti svoje roditelje u prošlosti da se zaljube i tako sebi osigura postojanje, tj. budućnost.

Svi su ludi za Mary, HTV 1 u 23:50 sati
Tedu se ostvari životni san kad ga na maturalni ples pozove najljepša djevojka na školi, prekrasna Mary Jensen, dirnuta njegovim zauzimanjem za njezinog brata Warrena s mentalnim invaliditetom. Večer iz snova pretvara se u pakao kada Ted umjesto na plesu završi u bolnici.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala