Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 29.10.
Današnja večer donosi novu sezonu omiljene serije i nekoliko odličnih filmova

TV Preporuke dana – Petak 29.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 29. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Vera, HTV 2 u 21:05 sati
Kad ovrhovoditelji pokušaju zaplijeniti dom Freddieja Gilla, nađu ga ustrijeljenog u dnevnom boravku. Viša inspektorica Vera Stanhope vodi istragu i uskoro shvaća da Freddiejev život nije bio ni blizu njegove razmetljive slike za javnost.

Tajne djeveruša, HTV 2 u 22:45 sati
I dok se Melanie bori za svoj brak nakon otkrivanja prijevare, Olivia se oporavlja od propalih zaruka sa šarmantnim strancem, Saskiju će sustići pogreška iz prošlosti.

FILMOVI

Putnik, HTV 1 u 21:20 sati
Michael je obiteljski čovjek koji svakodnevno s posla kući putuje vlakom, a njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka. Micheal se susreće s ponudom koju ne može odbiti te biva prisiljen identificirati skrivenog putnika, uljeza na svom vlaku. Uskoro shvaća da je nesvjesno namamljen u kriminalnu zavjeru.

Mamurluk 2, Nova TV u 22:30 sati
U nastavku rekordne hit komedije Mamurluk Stu se ženi pa zajedno s prijateljima putuje u egzotični Tajland na vjenčanje. Nakon nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne riskira i odlučuje se za siguran, mali brunch prije vjenčanja. Međutim, stvari ne idu uvijek prema planu.

Iza rešetaka, RTL u 23 sata
Franku Leoneu (Sylvester Stallone) bliži se dan izlaska iz zatvora koji je služio zbog lakšeg kaznenog djela. Baš prije prava puštanja na uvjetnu slobodu u zatvor dolazi upravitelj Drumgoole (Donald Sutherland) čiju je karijeru javno osramotio Leone, a sada se osobno došao uvjeriti da više nikada ne vidi danje svjetlo.

Ispod površine, HTV 1 u 0:50 sati
Legendarni glumci Michelle Pfeiffer i Harrison Ford u ovom će nam nadnaravnom filmu pokazati kako se bračne tajne nikada ne mogu sakriti te da se naposljetku sve sazna, čak i ono za što se činilo da je ispod površine...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala