Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mark Harmon oprostio se od serije NCIS
Nakon što je punih 18 godina bio u ulozi glavnog agenta Gibbsa, Harmon je odlučio umiroviti lika

Mark Harmon oprostio se od serije "NCIS"

Nakon što je 18 godina predvodio glumačku ekipu CBS-ove najpopularnije kriminalističke drame, Mark Harmon je napokon odlučio napustiti NCIS. Dugogodišnji glavni glumac prvi se puta našao u ulozi specijalnog agenta Gibbsa u seriji JAG 2003. godine, a seriju napušta usred prikazivanja njene 19. sezone.

Harmon se posljednji puta našao u ulozi u četvrtoj epizodi sezone koja se trenutno prikazuje, tijekom koje je Gibbs odlučio ostati na Aljasci, nakon što je krajem prošle sezone skoro ubijen u eksploziji te je odlučio napustiti svoj posao u NCIS-u.

No showrunner Steven D. Binder otkriva kako ćemo ipak možda imati prilike vidjeti ponovno omiljenog lika, posebno zato što Harmon ostaje na seriji raditi kao izvršni producent:

"Kao izvršni producent i dragi prijatelj, Mark nastavlja biti bitan dio serije. Naša zvijezda vodilja uvijek je bila vjerna našim likovima i ta istina je uvijek vodila priče koje donosimo i u kojem smjeru naši likovi idu. Tako da, što se tiče Gibbsove budućnosti, kao što su dugogodišnji fanovi serije mogli kroz godine primijetiti... nikad nemojte računati da je Leroy Jethro Gibbs van priče."

U kojem će smjeru ići serija bez Gibbsa za sada nije poznato, ali već je većina glavne glumačke ekipe promijenjena kroz godine pa očekujemo da će ipak naći neki svoj put. Još uvijek su u seriji ostali neki originalni i neki dugogodišnji likovi koje glume Sean Murray, Brian Dietzen, Rocky Carroll i David McCallum, kao i stalni likovi koje glume Wilmer Valderrama i Diona Reasonover, koji su se glumačkoj ekipi pridružili u 14. sezoni.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala