Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


NCIS se u novoj sezoni oprašta od Duckyja
Kratki najavni teaser trailer za 21. sezonu omiljene kriminalističke serije najavljuje emotivnu sezonu

"NCIS" se u novoj sezoni oprašta od Duckyja

Sean Murray kojeg znamo kao višeg specijalnog agenta NCIS-a Timothyja McGeeja, u novoj najavi za nadolazeću 21. sezonu svima omiljene proceduralne serije NCIS otkriva nam što nas čeka u novoj sezoni. Na službenom Instagram profilu serije objavljen je teaser uz komentar: "U svijetu neizvjesnosti, jedna stvar ostaje nepromijenjena - 21. sezona #NCIS-a bit će naelektrizirana".

Čujemo glas Aldena Parkera (Gary Cole) koji govori da "ovaj posao nije za svakoga" dok najava doslovno počinje s ekipom, uključujući Nicka Torresa (Wilmer Valderrama) i Jessicu Knight (Katrina Law) koji udaraju po vratima s oružjem u rukama.

Parker nastavlja svoj monolog s porukom povjerenja koju treba dati suradnicima koji se međusobno podupiru u ovim grubim i opasnim pothvatima dok se teaser prebacuje na scene stručnjakinje za forenziku Kasie Hines (Dione Reasonover) i direktora Leona Vancea (Rocky Carroll) koji se nesebično bacaju na zadatke koji su pred njim. U međuvremenu se dr. Jimmy Palmer (Brian Dietzen) koristi se svojim istraživačkim vještinama kako bi ispitao posljednju žrtvu dovedenu u njegovu operacijsku dvoranu. Istovremeno se Nick Torres nalazi u kompliciranoj situaciji kada ga optuže za ubojstvo.

Ova će sezona biti posebno teška za obožavatelje NCIS-a jer su se prerano oprostili od pokojnog Davida McCalluma, koji je glumio omiljenog dr. Donalda "Duckyja" Mallarda. Ova sezona će odati počast uspomeni na McCalluma koji je preminuo prošlog rujna.

Nova sezona dugovječne kriminalističke serije na male ekrane stiže 12. veljače.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala