Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Plava krv završava s 14. sezonom
Finalna sezona bit će podijeljena u dva dijela, prvi dio stiže u veljači sljedeće godine

Serija "Plava krv" završava s 14. sezonom

Dugotrajna policijska proceduralna drama Plava krv Toma Sellecka službeno se bliži kraju. Nadolazeća 14. sezona bit će posljednja za seriju i bit će podijeljena u dva dijela. Serija je među najomiljenijim serijama CBS-a i dobit će pravi ispraćaj s 18 epizoda za posljednju sezonu.

Tijekom 13 godina je serija emitirala 275 epizoda, a završit će svoj niz s 293 epizode. Saga o obitelji Reagan svrstava se među deset najdugovječnijih CBS-ovih igranih serija ikada. Govoreći o seriji, Selleck je u izjavi rekao: "Proteklih 13 godina bila je čast i privilegija raditi na seriji koja ne samo da slavi muškarce i žene koji štite i služe u New Yorku, već također prikazuje važnost obitelji." Nadalje je pohvalio glumce i ekipu i rad s njima nazvao "ostvarenjem sna" i zahvalio obožavateljima "koji su se svakog petka navečer okupljali s nama na večeri".

Serija je obnovljena ranije u ožujku, a nakon završetka štrajka WGA-a, počeli su pripremati nadolazeću sezonu kao posljednju. Odluka o prekidu serije uslijedila je nakon završetka štrajka. "Zauvijek ćemo biti zahvalni legendarnom Leonardu Goldbergu za razvoj ove prepoznatljive serije i nevjerojatnoj glumačkoj ekipi predvođenoj Tomom Selleckom, koje je Amerika prigrlila kao obitelj i gledala ih kao dobrodošle goste za Reaganovim stolom," izjavili su u zajedničkoj izjavi za medije Amy Reisenbach, predsjednica CBS Entertainmenta i David Stapf, predsjednik CBS Studios.

Serija Plava krv priča priču o obitelji Reagan, koja ima četiri generacije koje provode zakon. Glumačku postavu serije također čine Will Estes, Len Cariou, Marisa Ramirez, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan i Vanessa Ray.

Prvih 10 epizoda posljednje sezone serije Plava krv bit će emitirane od 16. veljače dok se preostalih 8 epizoda očekuje u jesen 2024.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala