Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 10.10.
Za kraj vikenda pogledajte neku od serija, "Supertalent" ili neki od odličnih (starijih) filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 10.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 10. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Ove nedjelje na pozornicu Supertalenta stat će pjevač Jerry Vale koji će podijeliti svoju vrlo zanimljivu životnu priču.

Pero Shakespearovo, HTV 3 u 21:35 sati
Will Shakespeare stvara remek-djelo. Prijatelji mu govore da je to njegova najbolja komedija, ali Will uporno tvrdi da Hamlet ne bi trebao biti smiješan.

Jadnici, HTV 2 u 22:05 sati
1832. godine Cosette počinje preispitivati svoj pritajeni život u samostanu. Ona i Valjean odluče otići i započeti iznova u Parizu, iako je Valjean zabrinut da bi to moglo biti opasno.

FILMOVI

Kosa, HTV 2 u 20:05 sati
Formanova Kosa, u znatnoj mjeri različita od kazališnog originala, jedan je od najpoznatijih filmskih prikaza hipijevske kulture i filozofije. Sklon dokumentarističkom stilu i otvorenoj društvenoj kritici, Forman je poprilično zanemario konvencije klasičnog mjuzikla, uprizorivši pritom osebujno djelo koje će osim hipijima, nostalgičarima i poklonicima popularne glazbe biti zanimljivo svim pravim filmofilima.

Bourneovo naslijeđe, RTL u 20:15 sati
CIA je izgubila svaki trag Jasona Bournea (Matt Damon) prije šest tjedana u Moskvi. Istovremeno, Aaron Cross (Jeremy Renner), vladin operativac, nalazi se na tajnom zadatku Ministarstva obrane na Aljasci, gdje mora preživjeti ekstremne vremenske uvjete i naporne treninge, kao dio tajnog eksperimenta u kojem sudjeluje kao pokusni kunić. Naime, Croosu su dane droge koje pojačavaju mentalne i fizičke sposobnosti kod korisnika.

X-Men: Prva generacija, RTL 2 u 20:15 sati
Prije nego li su se mutanti razotkrili svijetu, prije nego su Charles Xavier i Erik Lensherr postali Professor X i Magneto, bili su dva mladića koji tek otkrivaju svoje moći. Nisu bili neprijatelji, već uistinu najbolji prijatelji. Surađivali su zajedno sa ostalim mutantima (nekim poznatima a nekim novima), kako bi zaustavili Armageddon. U tom je procesu između njih nastao veliki jaz, kojim je započeo vječni rat između Magnetovog bratstva i X-Mena Professora X-a.

Mula, Nova TV u 22:50 sati
90-godišnjak Earl Stone bankrotirao je, sam je i čeka ovrhu nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora voziti. Čini se prilično lako, ali Earl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju "teret", a njega proglase glavnim rukovoditeljem. Earl se vrlo brzo nađe i u centru interesa policije...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala