Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 3.10.
Za kraj vikenda ima raznih serija, nova epizoda "Supertalenta" i nekoliko rado gledanih (starijih) filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 3.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 3. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Druga epizoda osme sezone Supertalenta ove nedjelje donosi nastup Mile Drmića koji će se nakon dugogodišnje pauze od nastupanja u velikom stilu vratiti na pozornicu.

Pero Shakespearovo, HTV 3 u 21:30 sati
Will dovršava San Ivanjske noći, priču o ljubavnim napicima, čarolijama i šumi punoj vila. Veoma je zadovoljan postignutim realizmom jer se komad oslanja na njegovo osobno iskustvo. Ali Burbage i drugi glumci smatraju da komadu nedostaje komike, na primjer lik sa smiješnim imenom ili neobičnim kostimom.

Jadnici, HTV 2 u 22:35 sati
Revolucionari i vojska pripremaju se za sljedeći napad. Borbe postaju krvavije i očajnije. Jean Valjean stiže na barikadu i ondje zatiče Mariusa, čovjeka koji se kune da će mu uzeti Cosette.

FILMOVI

Lovac i ledena kraljica, RTL u 20:15 sati
Nastavak epske akcijske avanture Snjeguljica i Lovac koja je 2012. godine osvajala publiku širom svijeta. Sada upoznajemo Ledenu kraljicu, koju igra Emily Blunt, a uz nju se pojavljuju Charlize Theron kao Zla kraljica, Chris Hemsworth kao lovac Erica te Jessica Chastain kao Sara, hrabra ratnica i lovčeva velika ljubav.

X-Men početak: Wolverine, RTL 2 u 20:15 sati
Prethodeći događajima iz X-Men trilogije, film je epska priča o Wolverinovoj (Hugh Jackman) nasilnoj, ali i romantičnoj prošlosti te njegovom složenom odnosu s Victorom Creedom (Liev Schreiber) i zloglasnim programom Oružja X.

Pirati u metrou, HTV 2 u 20:50 sati
Među najzanimljivijim trilerima snimljenim sedamdesetih godina 20. stoljeća važno mjesto pripada i ovoj izvrsnoj ekranizaciji romana Johna Godeya, redatelja Josepha Sargenta. Riječ je o prvorazrednom filmu sjajne glumačke ekipe, briljantne scenografije, efektnih scenarističkih replika i originalne priče o otmici vlaka u njujorškoj podzemnoj željeznici. 2009. godine snimljena je nova verzija Otmica Metroa 123 s Johnom Travoltom i Denzelom Washingtonom u glavnim ulogama.

James Bond: Dr. No, Doma TV u 21:55 sati
Prvi filmski Bond bio je Sean Connery koji je u vrijeme snimanja prvog Bonda bio praktički nepoznat glumac. Filmovi o Bondu učinili su ga zvijezdom. Po nekima ovo je jedan od najboljih filmova o Jamesu Bondu, a Sean Connery najbolji je od svih glumaca koji su glumili Bonda.

Opasna šifra, RTL u 22:25 sati
Pripadnici američke Agencije za nacionalnu sigurnost osmislili su kompleksnu komunikacijsku šifru Mercury kako bi mogli sigurno komunicirati sa svojim tajnim agentima diljem svijeta. Kako bi se uvjerili da ju je nemoguće dešifrirati, umetnuli su je u križaljku dostupnu građanima. Nakon nekog vremena na njihov se broj javi autistični 9-godišnjak Simon Lynch s dešifriranom porukom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala