Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže i 13. sezona Archera
Omiljena animirana serija nastavit će svoju priču, najvjerojatnije bez Malory Archer

Stiže i 13. sezona "Archera"

Špijunska animirana serija Archer dobila je zeleno svjetlo za 13. sezonu! Popularna serija neprestano je hvaljena od strane kritičara te je nekoliko puta zaradila nominaciju za Emmy, a osvojila čak tri kipića.

Glavno pitanje koje se postavlja vezano uz vijest o nastavku serije jest što će se dogoditi s likom Malory Archer, majci naslovnog lika, kojoj je kroz 12 sezona glas posuđivala Jessica Walter, a koja nas je napustila ove godine.

Walter je prije smrti uspjela snimiti cijelu 12. sezonu, koja se trenutno prikazuje, tako da će sudbina njenog lika biti odlučena tek u narednoj sezoni. Tvorac serije i showrunner Adam Reed pred sobom ima tešku dilemu: naći novu glumicu da zamijeni Walter ili njenog lika u potpunosti izbrisati iz serije. Pred istom je dilemom bio 2015. godine kada je preminuo George Coe, koji je svoj glas posuđivao Woodhouseu. Tada je odlučeno da će Woodhouse umrijeti. Što će se dogoditi s Malory možda ćemo doznati već krajem ove sezone.

Izvršni producent Casey Willis još je prošlog mjeseca otkrio kako već imaju plan: "Ako nam se posreći da dobijemo i 13. sezonu već imamo ideje kako ćemo nastaviti priču. Pričamo o tome kako će se likovi ponašati i kako sve uopće želimo prikazati. Tako da ne želim puno o tome pričati, ne želim nas ureknuti. No kako se s time mislimo nositi već će djelomično biti otkriveno na kraju 12. sezone. Mislim da smo smislili neke dobre ideje kako se s time nositi."

Osim Walter i Reeda, svoje glasove u seriji posuđuju H. Jon Benjamin, Aisha Tyler, Judy Greer, Chris Parnell, Amber Nash i Lucky Yates.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala