Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Garner u traileru za ekranizaciju bestselera The Last Thing He Told Me
Na Apple TV+ uskoro stiže triler mini serija prema romanu Laure Dave

Jennifer Garner u traileru za ekranizaciju bestselera "The Last Thing He Told Me"

Foto: YouTube

Apple TV+ konačno je objavio prvi trailer za svoju novu triler seriju The Last Thing He Told Me snimljenoj prema istoimenom bestseleru.

Riječ je o ekranizaciji romana Laure Dave koji je objavljen u svibnju 2021. godine te je odmah postao hit i dospio na prvo mjesto New York Times bestselera i na tom popisu nalazio se čak 65 tjedana.

Radnja prati Hannah (Jennifer Garner) čiji suprug Owen (Nikolaj Coster-Waldau) misteriozno nestane, a za sobom ostavi samo poruku da zaštiti njegovu kćer, Hannahinu pokćerku Bailey (Angourie Rice). Hannah i Bailey nikad se nisu slagale, ali će zajedničkim snagama krenuti u potragu za istinom o tome što se stvarno dogodilo.

Garner je i sama obožavateljica knjige te se nada da će se čitateljima svidjeti ekranizacija: „Kao najveća obožavateljica Laure Dave ja samo želim da oni koji vole knjigu budu zadovoljni s onime što sam ja napravila– naravno i cijela ekipa – te da se navuku na gledanje na isti način na koji ja nisam mogla prestati čitati poglavlje za poglavljem“, izjavila je.

Američka producentska kuća Hello Sunshine koju je osnovala Reese Witherspoon kupila je prava na ekranizaciju romana, a u glavnoj ulozi originalno se trebala naći Julia Roberts koja je odustala zbog krcatog rasporeda. Seriju je potom kupio Apple te je glavna uloga pripala Garner koja ju je silno željela, a Dave je sa suprugom Joshom Singerom krenula raditi adaptaciju scenarija.

Režiju potpisuje ženska postava redateljica i to su Olivia Newman, Deniz Gamze Erguven, Daisy Von Scherler Mayer i Lila Neugebauer. U ostalim ulogama su Aisha Tyler, Geoff Stults, John Harlan Kim, Augusto Aguilera, David Morse i Victor Garber.

The Last Thing He Told Me na streaming premijerno stiže 14. travnja s prvom od ukupno sedam epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala