Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finalna sezona serije Archer predstavljena prikladnim trailerom
Animirana špijunska serija otići će u svom stilu

Finalna sezona serije "Archer" predstavljena prikladnim trailerom

Foto: YouTube

Kultna FX-ova animirana špijunska serija Archer možda stiže svom kraju, ali svakako će otići sa stilom!

14. sezona, koja je ujedno i posljednja, dobila je svoj prvi službeni trailer koji je, kao i cijela serija, smiješan i nezaboravan. Nova sezona prikazuje nešto starijeg Archera, ali obećava hrpu akcije, špijunaže i za seriju karakterističan satirični humor koji obožavatelji vole.

Serija dosad broji impresivnih 13 sezona, a svoju premijeru imala je još 2009. godine te je postala popularna zbog svog jedinstvenog stila u svijetu animirane komedije. U središtu radnje je specifičan tajni agent Sterling Archer koji svoj posao obavlja unutar kaotične obavještajne agencije skupa sa svojim jednako ekscentričnim kolegama. Glasove su posudila mahom poznata imena kao što su H. Jon Benjamin, Aisha Tyler, Judy Greer, Chris Parnell, Amber Nash, Adam Reed i Lucky Yates, a najnovija članica ekipe je Natalie Dew.

Najava finalne sezone svidjet će se obožavateljima jer služi i kao podsjetnik na prijašnje sezone te naglašava kako Archer jednostavno više nije mladi agent kao što je nekad bio. No, ne očekujte miran odlazak u mirovinu jer nova će sezona biti krcata svime što volite. Jedna od okosnica radnje bit će i dolazak Lane Kane na mjesto nove šefice agencije što će svijetu špijunaže i svima njima unijeti novi smisao za humor i složenost u cijelu priču.

Archer se na male ekrane (Hulu) vraća već 30. kolovoza s prve dvije od ukupno osam epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala