Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova domaća serija Minus i plus na malim ekranima
Večeras na Prvom programu pogledajte novu humorističnu seriju o dvoje neočekivanih bračnih partnera

Nova domaća serija "Minus i plus" na malim ekranima

U nedjelju 26. rujna na Prvom programu HRT - HTV1 u 20:10h pogledajte prvu epizodu humoristične serije Minus i Plus. Novu 12-dijelnu seriju za HRT je  proizveo Maxima film. Riječ je o klasičnoj komediji situacije prilagođene našem mentalitetu. Humor se crpi iz svakodnevnog života, iz situacija u kojima se mogu naći svi gledatelji.

Dalmatinka Lucija i Zagrepčanin Kruno, nakon samo mjesec dana poznanstva, impulzivno su odlučili stupiti u brak. Nakon vjenčanja počinje pravo upoznavanje, začinjeno brojnim iznenađenjima.

Lucija i Kruno posve su različitih karaktera i mentaliteta: ona je bezbrižna i vesela Dalmatinka, istovremeno lakomislena i površna, on je ozbiljniji, staloženiji, ali istodobno i paničar koji u svemu naslućuje katastrofu. Kada se tome pridruže i njihove osebujne obitelji, bit će potrebno mnogo ljubavi ne bi li se prevladale sve razlike.

1. epizoda: Napasnik

Krunin novi klijent optužen je za seksualno uznemiravanje, a Luciji nije drago što je prihvatio taj slučaj. Uvjerena je kako će Kruno zbog slučaja zaraditi negativan publicitet koji će se onda prenijeti na nju i njihovu obitelj. I Krunina mama smatra da je to opasna tema, što je potiče na još jednu prepirku s mužem. Luciji iz Splita dolaze najbolje prijateljice kako bi zajedno otišle na Gibonnijev koncert.

Serija se snimala mjesec i pol dana u studiju te na nekoliko lokacija u Zagrebu.

Autor koncepta je Ognjen Sviličić, scenaristi Ognjen Sviličić, Branko Ružić i Josip Lukić, a redatelj je Aldo Tardozzi.

U glavnim su ulogama Iva Jerković kao Lucija, Igor Kovač kao Kruno, Ksenija Pajić kao Emilija, Damir Lončar kao Filip, Stipe Radoja kao Jure, Arijana Čulina kao Ivanka i Filip Radoš kao tata Vinko.

U ostalim ulogama su Areta Ćurković, Irena Tereza Prpić, Domagoj Mrkonjić, Mladen Čutura, Nela Kocsis, Marko Petrić, Jelena Miholjević, Csilla Barath Bastaić, Ivana Gulin, Gloria Dubelj, Dušan Gojić, Marica Vidušić, Jagoda Kralj Novak, Alen Šalinović, Filip Detelić i dr. Za najavnu špicu korištena je pjesma Tončija Huljića Minus i plus, u glazbenoj obradi Mate Matišića.

Direktor fotografije je Filip Tot, scenograf Bojan Drezgić, kostimografkinja Vesna Librić, slikarica maske Snježana Raguž, autor glazbe Mate Matišić, snimatelj tona Matija Santro, montažeri Ivan Živalj i Sara Gregorić, izvršni producent Hrvoje Habeković, a producent Damir Terešak. Urednica serije je Zinka Kiseljak.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala