Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fani Stipković nastavlja brijati sa svjetskim facama
Mali hommage vrijednoj Fani koju i dalje rajca kad je slavni hvale, pa to redovito stavlja u priloge

Fani Stipković nastavlja brijati sa svjetskim facama

PIŠE: Dario Petruševski                         
Foto: Nova TV, Klik

Nakon što je mjesecima trčala za Ronaldom i njegovim rođacima/susjedima, Fani Stipković odabrala je Cannes kao novu destinaciju u kojoj će ispitati poznata lica. Na Azurnoj obali joj je, najblaže rečeno, itekako krenulo - osim što se družila s Paris Hilton, s dizajnerskim dvojcem DSquared prisustvovala je privatnom partyju koji joj je, kako to najčešće biva, "na pladnju" donio još pokoje poznato ime.
 
Fani je u sklopu filmskog festivala u Cannesu razgovarala i s najpoznatijom talijanskom voditeljicom Simonom Venturom, koja joj je dala i mišljenje o kolegici Nini Morić. Upoznala je i s bivšeg supruga Ivane Trump, Rossana Rubicondija, koji joj je oktrio detalje o kratkom braku i tirbulentnom razvodu. Kći kontroverznog rokera Boba Geldofa i poznata britanska partijanerica Peaches Geldof pokazala joj je sve svoje tetovaže, David Furnish, dugogodišnji dečko Eltona Johna, otkrio je planira li slavni par imati djecu. S poznatom Playboyevom zečicom Victoriom Silvstedt Fani je popričala o seksu, a razgovarala je i s DJ-em svjetskog glasa i miljenikom Paris Hilton, Bobom Sinclairom.
 
 
Nedugo nakon toga, osvanuo je i članak u konkurentskom Daily Mailu, koji je ovjekovječio njezino druženje s Berniejem Ecclestoneom, a što je slijedeće, ostaje nam vidjeti u novim potragama za prvoklasnim celebrityjima, u kojima Fani trči za facama, a paparazzi za njezinim gaćicama.
 
Dok su joj pred mikrofonom takve veličine i redom zanimljivi sugovornici, ni to joj, barem u Lijepoj našoj, ne ruši novinarski kredibilitet.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala