Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ashley Benson i Pamela Anderson protiv ubojitog uhode u filmu Alone at Night
Trailer za horor film otkriva glumačku ekipu u kojoj su A$AP Nast, Winnie Harlow, G-Eazy i Paris Hilton

Ashley Benson i Pamela Anderson protiv ubojitog uhode u filmu "Alone at Night"

Godina pred nama bit će prepuna horor filmova, a jedan od onih koji nam stiže odmah početkom godine jest film Alone at Night, u kojem glavnu ulogu ima Ashley Benson. Novoobjavljeni trailer za horor triler otkriva nam na koji će se način Benson kao mlada djevojka sama u kolibi u šumi izboriti protiv ubojite opasnosti.

Redateljsku palicu filma drži Jimmy Giannopoulos, a nadolazeći hororac prati Vicky (Benson), koja se pokušava oporaviti od nedavnog prekida te svoje dane provodi u zabačenoj kolibi u šumi nakon što ju bivši dečko izbaci iz zajedničkog stana.

Kako bi zaradila za život, Vicky se bavi online snimanjem za internetsku stranicu sa sadržajem za odrasle. No vrijeme koje si je uzela za samu sebe, da razbistri glavu nakon svega što je prošla pretvori se u napetu borbu za život jer je zamaskirani ubojica na slobodi, a čini se kako mu je Vicky nova meta.

Trailer počinje s modelom Winnie Harlow, koja se također snima za stranice za odrasle, a koja je također meta ubojitog predatora. Američki reper A$AP Nast nalazi se u ulozi šerifa, dok je Pamela Anderson njegova zamjenica.

Uz već spomenute, u filmu također glume Luis Guzmán, G-Eazy, Paris Hilton, John Robinson i Sky Ferreira. Scenarij zajednički potpisuju Giannopoulos i Diomedes Raul Bermudez.

Film Alone at Night će u kina i na video-na-zahtjev uslugu stići već 20. siječnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala