Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Originalna ekipa za očevid vraća se u prvoj najavi za novi CSI: Vegas
Omiljena ekipa razveselit će vas uz poznate taktove uvodne špice za novo poglavlje koje stiže u listopadu

Originalna ekipa za očevid vraća se u prvoj najavi za novi "CSI: Vegas"

Foto YouTube

Svijet se prilično promijenio od zadnje prikazane epizode serije CSI koja je imitirana 2015. godine.

"Svaki slučaj, svaki osuđenik koji je zatvoren zbog dokaza iz našeg laboratorija je doveden u pitanje", kaže Sara Sidle (Jorja Fox) u prvom službenom traileru za povratak mnogima omiljene kriminalističke serije u novoj verziji naziva CSI: Vegas.

Trailer u minutu i pol otkriva razne pogreške iz serije, ali utješit će vas da se uz Saru vraća i Gil Grissom (William Petersen) koji ima glavnu riječ jer je zamoljen vratiti se među ekipu za očevid u još jednoj potrazi za istinom.

Uz Fox i Petersena od originalne ekipe vraća se i Wallace Langham kao David Hodges, a uz njih pratimo briljantnu novu ekipu istražitelja kojima će trebati pomoć veterana. Novu ekipu čine Matt Lauria, Mel Rodriguez, Mandeep Dhillon i Jamie McShane. Paul Guilfoyle u ulozi kapetana Jima Brassa također bi se trebao pojaviti u nekoliko epizoda.

Izvršni producent Jerry Bruckheimer već je ranije objasnio kako su odlučili oživiti seriju već dulje vrijeme i to baš zato što je bila toliko popularna, a Jason Tracey rekao je kako će nova inačica još dublje i temeljitije istraživati zločine. Petersen je priznao kako je oduševljen što će ponoviti ulogu Gila Grissoma, ali da očekujemo nešto sasvim novo: "Način na koji smo rješavali zločine prije 20 godina drugačiji je od načina na koji se sada rješavaju. Ovo je sasvim drugi svijet."

Službeni opis serije glasi: "otvaranje sasvim novog poglavlja u Las Vegasu, gradu u kojem je sve počelo". CSI: Vegas na male ekrane vraća se 9. listopada!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala