Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Četvrta sezona kriminalističke serije Gotham
Gordon i Bruce udružuju snage protiv zlikovaca u četvrtoj i pretposljednjoj sezoni kriminalističke serije "Gotham"

Četvrta sezona kriminalističke serije "Gotham"

Četvrta i pretposljednja sezona američke TV serije Gotham utemeljene na likovima DC Comicsa iz franšize o Batmanu prati kako se načelnik Gordon u svojoj karijeri snalazi u strahovito korumpiranom gradu na granici dobra i zla te bilježi nastanak jednog od najpopularnijih superjunaka našega doba.

Sezona je inspirirana i sadrži prilagođene elemente stripova Batman: Godina prva, Batman: Duga Noć vještica i Batman: Ničija zemlja. Ova sezona dobila je pozitivne osvrte kritičara i publike, koji su razvoj likova, scenarij i akcijske sekvence naveli kao vrhunce sezone, a prema nekima je najbolja do sada.


Serija prati načelnika Gordona, jednog od najvećih neprijatelja zločinaca i čovjeka čija je reputacija sinonim za zakon i red. Odrastajući u predgrađu Gothama, James Gordon romantizirao je grad kao glamuroznu i uzbudljivu metropolu u kojoj je njegov pokojni otac služio kao uspješan okružni tužitelj. Hrabar, iskren suočava sa zastrašujućim Pingvinom i ostalim zlikovcima.

Ova kriminalistička serija prati Gordonov buran i jedinstven uspon u policijskoj upravi Gothama kojoj je na čelu Sarah Essen. Pritom se sukobljava s detektivima iz odjela za teške zločine Renee Montoyom i Crispusom Allenom, a gledatelji će imati prilike vidjeti i kako se Gordon sprijateljio s mladim Bruceom, nasljednikom bogatstva Wayneovih kojeg odgaja njegov nepomućeni batler Alfred Pennyworth. Zahvaljujući tom doživotnom prijateljstvu, dječak je poslije ostvario svoju sudbinu i postao borac za pravdu.

Napetu kriminalističku seriju Gotham ne propustite pratiti od 19. kolovoza na Doma TV-u radnim danom u večernjem terminu!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala