Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


South Park ćemo gledati još barem šest godina!
Kultna animirana humoristična serija prikazivat će se barem do 30. sezone, u planu i 14 filmova

"South Park" ćemo gledati još barem šest godina!

Kultna animirana humoristična serija South Park još će se duže vrijeme prikazivati na našim malim ekranima. MTV Entertainment studio i tvorci animirane serije Trey Parker i Matt Stone potpisali su novi ugovor koji bi trebao trajati sve do 2027. godine.

Jedan od planova za naredno razdoblje jest čak 14 novih dugometražnih filmova koji će se ekskluzivno prikazivati na platformi Paramount+, po dva svake godine, počevši već od ove. Sama serija također je dobila zeleno svjetlo do 30. sezone, a trenutno čekamo 25. sezonu da krene s prikazivanjem, što bi trebalo biti sljedeće godine.

Cijeli taj ugovor vrijedan je 900 milijuna dolara, a MTV-jev direktor zabavnog programa Chris McCarthy otkrio je kako s Parkerom i Stoneom rade na novom originalnom sadržaju: "Stvaranje franšize od sadržaja kakav je South Park i stvaranje novog originalnog sadržaja s nevjerojatno talentiranim Mattom i Treyem u središtu je naše strategije u razvijanju platforme Paramount+".

Za sada nema detalja o filmovima koje ovaj dvojac ima namjeru napraviti, ali im je navodno plan prva dva filma napraviti kao jednu veliku priču podijeljenu na dva dijela.

Animirana serija koja je postala popularna kroz svoje mnogobrojne sezone već je duže vrijeme u mirovanju, najviše radi pandemije koja je zaustavila svu produkciju no studio je uspio izbaciti nekoliko specijalnih epizoda u tom periodu. S obzirom na to da je South Park Studio već duže od godine dana zatvoren pretpostavljamo da se cijela serija stvara na udaljenosti odnosno da svaki dio ekipe svoj dio odrađuje od kuće. Nije poznato kada namjeravaju ponovno ući u studio ili će nadolazeće projekte sve raditi s udaljenosti. Datumi izlaska prvih filmova za sada nisu određeni, ali ih svakako očekujemo uskoro.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala