Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U kina stigao horor Demonic Neilla Blomkampa sniman u tajnosti
Film kod nas jednostavno preveden "Demoni" od četvrtka možete pogledati u hrvatskim kinima

U kina stigao horor "Demonic" Neilla Blomkampa sniman u tajnosti

Foto: YouTube

Predstavljen je prvi trailer za horor Neilla Blomkampa sniman u tajnosti tijekom pandemije koronavirusa, a u nekim zemljama počeo je i s prikazivanjem!

Horor Demoni (Demonic) studio IFC Films ovih je dana predstavio novom najavom i fotografijama, a radnja prati lik glumice Carly Pope koja počne halucinirati nakon što uđe u um svoje majke, serijske ubojice. Ubrzo neće biti jasno što je stvarnost, a što san.

Film je sniman u tajnosti u Kanadi, a premijeru je imao u ožujku na Berlinskom filmskom festivalu nakon čega su IFC Midnight kupili prava za američku distribuciju tako da na to tržište stiže tek za mjesec dana. Neill Blomkamp potpisuje režiju i scenarij, a s ostatkom ekipe koristio je novu metodu snimanja koja je zasad patent-pending (volumetric capture). Riječ je o tehnologiji koja glumce skenira sa svih strana i potom ih rekreira u digitalnoj formi.

Demonic navodno koristi najviše volumetric capture tehnologije ikada u filmu, a kako to otprilike izgleda možete dobiti dojam u niže objavljenom videu. Tehnologija se uspoređuje primjerice s Microsoft Kinect kamerom na njihovoj konzoli Xbox One.

U ostalim ulogama su Chris William Martin, Nathalie Boltt, Terry Chen i Michael J. Rogers.

Horor Demoni u hrvatskim kinima je premijerno krenuo 22. srpnja, sljedeći tjedan stiže i na druga tržišta, a od 20. kolovoza bit će dostupan i kao video-on-demand.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala