Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Astronaut Adam Sandler razgovora s paukom u SF drami Spaceman
Tajanstvenom biću glas je posudio Paul Dano, a film već u ožujku stiže na streaming

Astronaut Adam Sandler razgovora s paukom u SF drami "Spaceman"

Foto: YouTube

Ponekad podrška dolazi od onih od kojih smo se najmanje nadali, a liku Adama Sandlera svakako neće pasti na pamet da ga tješi i pomaže mu – ogroman pauk iz svemira.

Nakon što smo krajem prosinca prošle godine dobili prvi teaser za novi film s Adamom Sandlerom, SF dramu Spaceman, iz Netflixa jučer stiže i prvi službeni trailer koji otkriva više detalja o radnji.

Najnoviji je to Sandlerov projekt za Netflix, a ovaj put našao se sam u svemiru u ulozi Jakuba koji je na samotnoj misiji te koji sazna kako su velike šanse da ga supruga Lenka (Carey Mulligan) neće dočekati kad se vrati kući. Zbunjenom Jakubu nastojat će pomoći tajanstveno biće s početka vremena Hanuš (glas posudio Paul Dano) koje mu se odjednom počne javljati, a koje se nalazi na svemirskom brodu na kojem je i Jakub.

Iz trailera možemo saznati kako se on na misiji nalazi 189 dana te počinje gubiti dodir sa stvarnošću. Pojava filozofski opredijeljenog pauka, koji mu zapravo nastoji pomoći, dodatno će utjecati na Jakubovo stanje. Što je stvarnost, a što mašta, misterij je koji se postavlja i Jakubu i nama gledateljima.

Film je režirao Johan Renck (Černobil) prema romanu Spaceman of Bohemia češkog autora Jaroslava Kalfařa. Uz Sandlera, Mulligan i Dana glume Kunal Nayyar, Lena Olin i Isabella Rossellini, a scenarij je napisao Colby Day.

Spaceman će biti predstavljen tijekom veljače na Berlinskom filmskom festivalu nakon čega 23. veljače stiže u odabrana kina, a od 1. ožujka premijerno će biti dostupan na Netflixu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala