Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Loki se vraća u novoj sezoni
Iako se o drugoj sezoni govorilo i prije premijere prve, Marvel nam je sad dao jasnu potvrdu

Loki se vraća u novoj sezoni

Foto: Depositphotos

Marvel i Disney oduševili su fanove serije Loki i istoimenog lika tako što su na kraju finalne epizode prve sezone jednostavno napisali i time potvrdilo ono o čemu se govorilo: Loki se vraća u drugoj sezoni.

Navedeno se može naći na točno 42 minute i 48 sekundi šeste epizode, a osim potvrde kako možemo očekivati drugu sezonu nikakvi detalji nisu poznati.

Loki je treća serija iz Marvel Cinematic Universea na streamingu Disney+: prvo je gledatelje osvojila WandaVision s Elizabeth Olsen i Paulom Bettanyjem koja je u utorak dobila čak 23 nominacije za nagradu Emmy, a nakon nje je uslijedila The Falcon and the Winter Soldier u kojoj glume Anthony Mackie i Sebastian Stan, te koja je dobila pet nominacija i služi kao poveznica za sljedeći film o Kapetanu Americi.

Tom Hiddleston ponovio je svoju ulogu Lokija u istoimenoj seriji, a jednu od glavnih uloga ima i Owen Wilson kao Mobius M. Mobius. Finale prve sezone služi kao uvod u film Sama Raimija Dr. Strange in the Multiverse of Madness koji očekujemo u ožujku 2022. godine tako da drugu sezonu serije Loki možemo očekivati tek nakon toga. U seriji uz Hiddlestona i Wilsona glume Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Wunmi Mosaku, Sasha Lane i Erika Coleman.

Sljedeća Marvel serija na Disney+ streamingu bit će animirana What If… koja kreće u kolovozu zatim igrana Hawkeye koja stiže do kraja godine (Jeremy Renner, Hailee Steinfeld,Florence Pugh, Vera Farmiga), a u planu su i Ms. Marvel, Moon Knight, She Hulk, Secret Invasion, Ironheart, Armor Wars i I am Groot, a jedna od svakako najočekivanijih jest zasad neimenovana serija o Wakandi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala