Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Službeno je: Sam Raimi stiže u MCU
Glasine o Raimijevom angažmanu na drugom filmu o Doktoru Strangeu sada je potvrdio sam redatelj

Službeno je: Sam Raimi stiže u MCU

Foto: PR Photos

U siječnju je redatelj Scott Derrickson iznenadno napustio produkciju filma Doctor Strange in the Multiverse of Madness, nastavak Marvelovog filma Doctor Strange iz 2016. godine. Razlog su navodno bile kreativne nesuglasice.

Mjesec dana kasnije stigle su vijesti kako će Sam Raimi navodno preuzeti redateljsku palicu od Derricksona, a danas napokon za to imamo i svojevrsnu potvrdu.

Raimi se u nedavnom razgovoru za ComingSoon.net osvrnuo na scenu iz svoje Spider-Man trilogije, u kojoj se referiraju na Doktora Strangea, odnosno ime Doktor Strange jedan je od prijedloga kako zvati Doktora Octopusa (Alfred Molina), koji je Jameson (J.K. Simmons) odbacio jer "je to ime već zauzeto".

Kako je tijekom razgovora Raimi to spomenuo, tako je i otkrio svoju povezanost s nastavkom filma Doktor Strange. Rekao je:

"Volio sam Doktora Strangea dok sam bio dijete, ali je uvijek bio iza Spider-Mana i Batmana, vjerojatno mi je bio tek na petom mjestu najboljih stripovskih likova. Bio je originalan i kada smo imali taj trenutak u Spider-Man filmu, nisam mogao ni zamisliti da ću ikada raditi film o Doktoru Strangeu, tako da mi je bilo prilično smiješno da je slučajno upravo to bilo u filmu. Da bar mogu reći da smo znali kako ću biti uključen u ovaj projekt."

Snimanje drugog filma trebalo je krenuti ovog svibnja, ali radi zaustavljene produkcije sve se odgađa pa i datum izlaska filma. Umjesto u svibnju 2021. godine, kako je bilo originalno najavljeno, Doctor Strange in the Multiverse of Madness u kina bi trebao stići 2. studenog 2021. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala