Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Marvelova Black Widow osvojila kina i Disney+
Film je prvi vikend zaradio 158 milijuna dolara u kinima i još 60-ak milijuna na streaming platformi

Marvelova "Black Widow" osvojila kina i Disney+

Foto: YouTube

U kina je konačno stigao film o Marvelovoj superjunakinji Black Widow koja je prvi vikend prikazivanja ostvarila zaista fenomenalnu gledanost.

Disney/Marvel svakako mogu biti zadovoljni: njihov prvi film iz Marvel Cinematic Universea koji je istovremeno startao u kinima i na streaming platformi Disney+ (na kojoj pretplatnici film mogu pogledati uz dodatnu naknadu koja iznosi 30 dolara) zaradio je 80 milijuna dolara na domaćem tržištu u Sjevernoj Americi, 78 milijuna dolara u ostatku svijeta, te još oko 60 milijuna dolara na streamingu. Navedeno znači da je film svoj prvi vikend zaradio ukupno čak 215 milijuna dolara, s tim da se još uvijek čeka datum premijere u Kini koja je inače veliko tržište za Marvel franšizu.

U režiji Cate Shortland riječ je o prvom samostalnom filmu jedne od najpoznatijih Marvelovih junakinja te je svojevrsni prequel koji nam razotkriva misteriozni lik Natashe Romanoff, kasnije Black Widow. Glavne uloge uz naravno Scarlett Johansson imaju Florence Pugh, Rachel Weisz i David Harbour.

Podsjetimo, Black Widow u kinima se trebao naći još prošle godine te je bio pomaknut više puta zbog pandemije koronavirusa, ali u Disneyu nisu htjeli odustati od kino premijere jer smatraju da je film jedan od onih koji je idealan za veliki ekran.

Sljedeći Marvel film jest Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings koji će premijeru imati isključivo u kinima 3. rujna i na streaming stiže 45 dana nakon toga, no još nije poznato hoće li to biti slučaj i s Eternals koji u kina dolaze 5. studenog.

Black Widow od 8. srpnja možete gledati i u hrvatskim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala