Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi teaser za Eternals otkriva Marvelovu besmrtnu obitelj
Napokon je otkriveno malo više kadrova superjunačkog filma koji donosi zavidnu glumačku ekipu

Prvi teaser za "Eternals" otkriva Marvelovu besmrtnu obitelj

Napokon je objavljen prvi službeni teaser trailer za Marvelov novi film Eternals, koji nam napokon daje pravi pogled na najnoviju i najstariju Marvelovu obitelj superjunaka. Oskarovka Chloé Zhao drži redateljsku palicu filma i već nam ovaj teaser otkriva njen naturalistički stil, koji će donijeti nešto potpuno novo u Marvelov filmski svijet.

Teaser nam također otkriva i sva velika glumačka lica koja ćemo imati prilike gledati kada film ugleda svjetlo dana. Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan, Kit Harington i Angelina Jolie glavna su glumačka ekipa.

Objavljeni video otkriva nam kako su Eternalsi imali veliki utjecaj na povijest čovječanstva, kako su pomagali i učili tisućama godina, ali se do sada nisu nikada miješali u događaje. Naravno da je to postavilo najočitije pitanje od svih: gdje su bili kada je Thanos prijetio cijelom svemiru? I koji je to događaj sada toliko bitan da su se i oni odlučili umiješati? Službeni sinopsis otkriva nam odgovor barem na ovo drugo:

Epska priča, koja traje tisućama godina, sastoji se od grupe besmrtnih junaka prisiljenih izaći iz sjene kako bi se ujedinili u borbi protiv najstarijeg neprijatelja čovječanstva - The Deviantsa. Vrhunska glumačka ekipa donosi nam Maddena u ulozi svemoćnog Ikarisa, Chan je ljubiteljica ljudi Sersi, Nanjian je Kingo koji ima kozmičku snagu, Ridloff je super-brza Makkari, Henry je inteligentni izumitelj Phastos, Hayek je mudri duhovni vođa Ajak, McHugh je vječno mlada sa starom dušom Sprite, Lee je moćni Gilgamesh, Keoghan je rezervirani usamljenik Druig, a Jolie je moćna ratnica Thena.

Kakva ih prijetnja očekuje i kako će je riješiti otkrit ćemo 5. studenog kada film Eternals stigne u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala