Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 9.7.
Današnja večer donosi razne serije i starije filmove

TV Preporuke dana – Petak 9.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 9. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

Zagonetni slučajevi Blakeovih - Priče o duhovima, HTV 2 u 22:05 sati
Godina je 1963. Kennedy je ubijen. Svijet se promijenio... a podrhtavanje dopire čak do Ballaratu. Jean Blake još se navikava na život nakon nestanka supruga Luciena osam mjeseci ranije kad se neočekivano nađe u istrazi dvaju bizarnih ubojstava.

McMafija, HTV 2 u 23:50 sati
Na temelju razgovora s dobro upućenim osobama iz uspješnice Mishe Glennyija scenaristi i redatelji Hossein Amini i James Watkins stvorili su dramu koja razotkriva globalnu mrežu organiziranog kriminala.

Amerikanci, HTV 1 u 0:45 sati
Philip iskorištava svog agenta Charlesa Dulutha da dobije pristup ranoj preteči interneta kako bi KGB mogao prisluškivati poruke američke vlade.

FILMOVI

Neprijatelj pred vratima, HTV 1 u 20:10 sati
Bivši agent za suzbijanje narkotika s obitelji seli u miran gradić. Idila traje kratko, jer će biti prisiljen sukobiti se s bandom krijumčara droge i kraljem metha.

Žal, RTL u 21 sat
Mladi Amerikanac Richard putuje jugoistočnom Azijom i zaustavi se nakratko u Bangkoku. U hotelu u kojem je odsjeo upozna Daffyja koji mu otkrije da se na jednom od otoka krije prekrasna plaža na kojoj se živi kao u raju. Richard sutradan na vratima sobe pronađe Daffyjev zemljovid do tajanstvenog otoka, ali otkriva da je Daffy počinio samoubojstvo.

Pobunjenik iz okruga Jones, HTV 1 u 22:25 sati
Radnja filma se događa u doba Građanskog rata, a prati priču prkosnog farmera, Newtona Knighta, i njegovu pobunu protiv južnjačke politike i kompletnog stanja u tadašnjoj Americi. Knight bježi s ratišta, udružuje se s nekolicinom malih farmera i lokalnih robova, i u okrugu Jones u Mississippiju proglašava svoju državu.

Air America, RTL u 23:15 sati
CIA je formirala avio-kompaniju, koja iz Laosa isporučuje oružje i namirnice američkim vojnicima u Vijetnamu. Air America, osim što služi u vojne svrhe, ukoliko se prilika ukaže, pomaže lokalnom stanovništvu u dopremi hrane, ali i u tajnosti zarađuje prevozeći opijum.

Godišnji odmor snova: Nova generacija, Nova TV u 23:25 sati
Griswoldi nam se vraćaju! Ovoga puta sada odrasli Clarkov sin, Rusty, svoju obitelj vodi na putovanje koje će, slično onima na koje ga je vodio otac, biti prepuno neočekivanih ludorija i smiješnih nezgoda!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala