Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 2.7.
Današnja večer donosi odlične serije i hit filmove

TV Preporuke dana – Petak 2.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 2. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, EP: Švicarska - Španjolska, HTV 2 u 17:50 sati

Nogomet, EP: Belgija - Italija, HTV 2 u 20:50 sati

Sluškinjina priča, HTV 3 u 21 sat
Offred posjećuje Janineino dijete sa Serenom Joy i prisjeća se ranih dana revolucije prije osnutka Gileada. Ofglen se suočava s velikom zaprekom.

Sretnik, HTV 2 u 23:55 sati
Nakon Surine pogibije Harryjeva tuga preraste u bijes i želju da se osveti Blakeu. No sreća ga je napustila i on sve dublje tone u tamu gdje ga čeka novo krvoproliće, a bitka se ovaj put vodi za Harryjevu dušu.

Amerikanci, HTV 1 u 0:50 sati
Dok Philip istražuje posljedice prošle operacije, Elizabeth ostaje kod kuće, zabrinuta za obitelj — dok ne dobije tajanstven poziv za pomoć. Za to vrijeme u rezidenturu dolazi doušnik, što i Nini i Stanu pruža jedinstvenu priliku.

FILMOVI

U dobru i zlu, RTL u 21 sati
Pat Solatano je izgubio sve. Završio je u psihijatrijskoj klinici i osam mjeseci kasnije vratio se živjeti s roditeljima, ali nezadovoljan time odluči učiniti sve kako bi vratio svoj stvari život. Upoznaje misterioznu djevojku Tiffany koja i sama ima mnogo problema i stvari se još više zakompliciraju.

88 minuta, HTV 1 u 23:05 sati
Al Pacino pojavljuje se kao Dr. Jack Gramm, sveučilišni profesor koji sa strane radi za FBI kao forenzični psihijatar. Kada Gramm primi prijetnju smrću u kojoj stoji da mu je ostalo samo 88 minuta života, prisiljen je upotrijebiti sve svoje sposobnosti i iskustvo kako bi došao do mogućih osumnjičenika.

Mamin izlazak, Nova TV u 23:15 sati
Allyson i njezine prijateljice samo žele mirnu večer za odrasle uz večeru i razgovor… Odavno prijeko potreban izlazak mama. Ali kako bi uživale u visokim petama, zrelim razgovorima i hrani koja se ne poslužuje u vrećici, njihovi muževi moraju čuvati djecu nekoliko sati. Što bi moglo poći po zlu?

Martha - priča u slikama, HTV 3 u 23:25 sati
Martha Cooper neočekivana je ikona pokreta ulične umjetnosti - sićušna figura sijede kose koja se pojavljuje uz grupe umjetnika grafita s maskama. 20 godina poslije Martha otkriva da je postala legenda svijeta grafita - kulture koja se sad proširila u globalan pokret. Subway Art postala je jedna od najprodavanijih - i najčešće kradenih - knjiga o umjetnosti svih vremena.

Sirove strasti, RTL u 23:30 sati
Slučaj ubojstva bivše rock zvijezde i vlasnika noćnog kluba preuzima detektiv Nicku Curranu koji je bivši alkoholičar i ovisnik. Glavna osumnjičena za ubojstvo je atraktivna spisateljica napetih trilera Catherine Tramel. Detektiv Nick ne uspijeva se oduprijeti privlačnoj i zavodljivoj spisateljici te se s njom upušta u ljubavnu avanturu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala